Fredag
Publicerat den

Hejsan!
Idag är det fredag då. :) Var med Emelie igår, haha, vi hade väldigt roligt! :D
Tänkte inte skriva något långt inlägg, eftersom jag inte hinner. Men bland annat tänkte jag säga att det kan vara lite dåligt med uppdateringen för min del, två veckor framåt. Har nämligen lite andra saker för mig. :) Men jag ska i alla fall försöka hinna skriva något inlägg då och då. Åtminstone några nästa vecka! :)
Hade ingeting mera att skriva nu, så jag tänkte bjuda på några låtar som jag lyssnat på mycket hitills i sommar. Ha en fin dag allihopa! :D
Tjingeling!
//Emma
 
 Emma
Publicerat den


GODDAAAAG! med fyra aa ;D

Tänkte passa på att uppdatera lite sålänge jag väntar på att Emma ska ringa.
Har egentligen inget vettigt att komma med.
Men tänkte iallafall informera er om att jag ska vara med Emma idag :D
Om ni inte hört och sett det redan :D

Ha en finfinfin dag, det ska iallafall jag ha :D
Fin bild av oss! :D   And it is still raining...
Publicerat den

Hejsan!
Vilket sommarlovsväder det är, yey! Idag regnar det och är grått. Igår regnade det och var grått. I måndags var det grått hela dagen, förutom på kvällen när solen sken en liten stund. Ja, visst har vi haft dagar med värme och sol också, men jämfört med förra sommaren är detta vädret inte någonting att skryta med inte. 
I måndags var jag förresten och red.<3 Underbart! Hästen var jätte, jätte duktig, och lyssnade riktigt bra. Att vi ännu till red i nästan en meters högt gräs, där det också lyste av blåa blommor(och andra färger), och solen sken, gör ju inte saken sämre heller! Jag kände mig som lyckligaste tjejen i världen just då! :')♥ 
Hade riktigt tur för en gångs skull, så den enda gången solen sken under hela måndagen var just när jag var och red. ;)
Vad annat har hänt då?
Inte så riktigt mycket. Egentligen. Har varit lite med kompisar, firat midsommar med släkten och sådana saker. Så har jag läst rätt mycket också. Bland annat läste jag fyra böcker igår, i brist på annat att göra.
Nej, nu ska jag fortsätta att städa lite smått så jag hinner bli färdig med det. Kvällen ska nämligen spenderas med kompisar x5 som kommer hit! :D Och imorgon ska jag vara med Emelie! :D
Ha det fint allihopa, tjingeling! :)
//Emma
 Godis.
Publicerat den

YUHU!

Slängde datorn i sängen. Så sitter här och bloggar och äter nyttigheter (läs; godis!) nej, jag brukar inte äta godis. Men nu råkade jag ha en påse i skåpet. Är man snål så är man ^^

Tycker ni inte jag är duktig på uppdateringen här? ;) Men alltid när jag har tänkt skriva något blogg inlägg, så har blogg.se krånglat, jag har inte sluppit och logga in, nätet har inte fungerat, har inte haft tid eller så har jag helt enkelt glömt bort det. Men nu krånglar inget och jag uppdaterar! :D

På den tiden då ni inte hört något av mej så har jag bland annat hunnit vara på skriftskoleläger(rippiläger) och typ bara tagit det lungt, varit med Emma och andra kompisar, fotat en massa!, haft tråkigt och ingen sommarfeelis alls förutom typ två dagar då det varit någosånär sommarväder.

Blir ju också konfirmerad nu på söndag, det tänkte jag glömma att säga!

Utseendet här på blogg.se har ju också ändrats, helt udda ju. Men man blir väll van med det också.
Det blev ett ganska långt och tråkigt inlägg, men sätter punkt här.
Puss & Kram ha det super! 


Boktips
Publicerat den

M som i Mara
Cannie Möller
M som i Mara

Om skrivandets magiska kraft och om att tro på sig själv och på kärleken handlar Cannie Möllers nya roman. Som ingen annan skildrar hon unga människor som älskar och somtvivlar.

Mara är 15 år. Det är sent i juli och hon är på skrivarläger på Herresta gård. Mot sin vilja. Det är mamma och Peter som tycker att det borde vara något för henne. Själva flyger de till Paris.

Trots intensivt avståndstagande dras Mara in i gruppen, in bland allas känslor och alla ord i blocken. Och hon dras in under eken.

Gropen under en fallen eks rötter blir stället där hon söker råd om livet. För mycket, kanske allt, står på spel den här veckan när hon möter Simon med glittergröna ögon.

//Emma :)
Dålig uppdatering
Publicerat den

Hej!
Uppdateringen här har kanske inte varit den bästa på sista tiden. Nu igen är det exakt en vecka sen jag uppdaterade någonting här! Men jag har haft andra saker för mig, plus att jag inte har haft någon lust för att skriva något inlägg. Och inte har jag haft någonting att skriva om heller.
Nåja, sommarlovet pågår för fullt och vädret har faktiskt varit riktigt bra de senaste dagarna. Visst har det nog regnat också, men mindre än förra veckan i alla fall. ;)
Senare idag, eller imorgon, är det inte helt omöjligt att jag slänger in några boktips. I brist på annat. :)
Nu bjuder jag på lite bilder. Ha en fin dag!
Tjingeling!
//Emma :)


Jag deltar i...
Publicerat den

Jag deltar i Emmas fototävling (<-- direktlänk till tävlingen) med denna bild! :)
//EmmaHoppning
Publicerat den

Hej!
Igår var jag ju då på hopplektion. Hästen var super duktig, och det var väldigt roligt! :D♥ Nästa vecka blir det också tävling! Blir en 30 cm's klass. :))
Hade ingenting mera att säga nu. Ha en fin dag, tjingeling!
//EmmaOnsdag
Publicerat den

Hej!
Har inte varit riktigt aktiv här jag nu, kollade precis att senaste inlägget jag skrev var för exakt en vecka sedan. ;) Hehe.
Sen senast har vi haft avslutning, varit till Sursik och fått reda på våra nya klasser inför hösten(blev riktigt nöjd), fått sommarlov och rätt så mycket mera. :)♥
Idag blir det ridning och hopplektion för min del. Det gillar vi! Har inte hoppat sedan augusti, så det blir roligt.
Som sagt så har man ju fått sommarlov nu, dock verkar det mera som höstlov om man kollar på vädret. Det har regnat nästan varje dag hitills, och när solen har varit uppe har det ändå inte varit speciellt varmt. Nåja, hoppas att vädret vänder och det blir varmt nu snart! :)
Hade ingenting mera att säga nu. Ha en fin dag och ett fin sommarlov!♥
//EmmaBlåklockor
Publicerat den

Tänkte vara duktig och uppdatera ;)
Dock kommer det bara bilder, men det är väll lika bra...eller så bättre än mina "fina" texter ;D
SOMMARLOV
Publicerat den

Hade avslutning igår, men otroligt skönt var det, fastän det känns väldigt 'ovärkligt' med lov, med tanke på vädret och hur snabbt allt har gått! Men oj, så kul vi har haft det i 8:an och 8E det har no varit bästa klassen någonsin, men igår, igår var det sista gången alla vi i 8E var i en klass. För i höst kommer två elever från vår klass åka 'bort' och fyra nya kommer in. Visst, det kommer säkert bli bra, men det är inte samma  8E mera :/

Men nu ska jag sluta babbla om skolan, för nu är det Sommarlov och då ska man inte tänka på skolan! Jag säger bara NJUT varje minut! ;)
Ha de gött! ♥