Valborgsmässoafton
Publicerat den

Kom nyss hem från skolan, och sitter för tillfället bara och njuter av att veta att vi är lediga imorgon. ♥ Har ni några skilda planer för hur ni ska fira valborgsmässoafton och/eller 1:a maj? Själv ska jag bara ta det lugnt och äta munkar, höhö. ;)
 
Ha en fin kväll nu allihopa! ♥

Emma.



En (o)vanlig måndag
Publicerat den

Har varit en helt bra måndag. Skrivit biologi prov, fått ut två stycken prov, med bra betyg enligt mej, tränat, duschat och nu borde jag läsa på prov. Men hellre skulle jag nog stänga ögonen och säga godnatt. Läser igenom allt ett varv, så får det gå som det går.
Imorgon är det ju också vappen, ska ha kul med mina vänner. Och så är det ju ledigt på onsdag, jag har några små planer, men får se vad som händer. Ni kan vänta er dålig uppdatering imorgon, bara som en liten "varning" eller vad man ska kalla det.
Okej, nu sätter jag punkt här. Godnatt!

Emelie.




I begin with an idea, and then it becomes something else.
Publicerat den

 
Återanvänder bild, eftersom den ändå är den ur arkivet som passar bäst till detta inlägg...
 
Hurra, säger jag bara! På textilslöjden idag blev jag äntligen klar med min munkjacka/huvtröja/college, vad man nu ska kalla det! :) Haha, den har varit ett långvarigt projekt, som pågått ända sedan nyår. Och med tanke på att alla andra fick sina färdigt för rätt längesedan, känns det ju extra bra att den är klar nu! Dock är jag missnöjd med trycket, men det är ju inte hela världen. Bild kommer kanske senare, om ni vill och om jag orkar. ;)
 
Hoppas att ni fått en bra start på veckan! ♥
 
Emma.



Monday again
Publicerat den

Har varit dåligt med uppdateringar från min sida i helgen. Men har inte haft något att blogga om heller.
Idag har jag varit på två stycken kalas, ett examenskalas, eller vad det nu heter. Och ett sju års kalas. Har också biologi prov imorgon. Började läsa efter 21:30. Så har läst i si sådär 30-45 minuter. Jag tvivlar på att detta prov kommer gå bra. Men just nu orkar jag inte tänka på det.

Nu säger jag godnatt.
Emelie.




Söndag
Publicerat den

Godmorgon! Har ni haft en fin helg allihopa? Det har i alla fall jag haft.
Förutom ridningen igår, hann jag även träffa lite släktingar, såsom två av mina kusiner, farmor och farfar.
 
Dagens planer är mest att lata mig framför datorn, som vanligt, kanske ta en promenad och sen blir jag tvungen att läsa på Geografi prov. Uäk, det sist nämnda skulle jag gott och väl kunna klara mig utan! Nåja, nåja. Hoppas att ni får en fin söndag! ♥
 
Emma.



I see the girl I wanna be Riding bare back, care free along the shore.
Publicerat den

Under förmiddagen var jag på lite ridning. Det var så kul att äntligen få sitta på hästryggen igen, eftersom jag inte ridit sen sportlovet. Idag var vi ute på en terrängtur, och åh, vad det var härligt! Trots att det var lite mot den kyligare sidan, och vädret inte var det bästa, var det väldigt underbart! Luften var frisk, fåglarna kvittrade och åtminstone jag njöt för fulla muggar av att lunka fram längs med vägen. Ännu bättre blev det också med bra sällskap och det faktum att jag fick en riktigt behövlig kick, för det gick hur bra som helst. Åh, dessa ponnyer, vilken glädje de ger! ♥
 
Emma



At some point you have to realize that some people can stay in your heart, but not in your life
Publicerat den

Dagen, som förresten också är fredag, har spenderats först i skolan, och sen med en av mina fina vänner. En riktigt rolig dag! :)
Nu i kväll kommer jag mest bara äta choklad, och lata mig framför datorn. Inte helt fel det heller. Ha en fin helg allihopa! ♥
 
Emma.



Funny sunny day
Publicerat den

Här får ni en video på en del vi gjort idag. Ja, ni kan ta filmen med en nypa salt. Vi kanske inte var helt seriösa och pigga xD






INSPO - interior
Publicerat den

Sitter i skolan på rast. Har endast en lektion kvar, hälsokunskap. Sen får jag åka hem. Men tänkte nu visa er några bilder, jag hoppas bilderna är rätt väg, också hemma i er datorskärm.

Emelie.




Godnatt
Publicerat den

Har inte haft något att blogga om idag. Därav tystnaden från mej. Tänkte nu iallafall kolla in och säga ett hej och godnatt.
Har jobbat ikväll och resten av kvällen har spenderats vid datorn. Har inga läxor eller prov till imorgon heller. Eller vänta, alla nior har ett nationellt prov i matematik. Men det är nu inget jag börjar öva till. Det får gå som det går, det är väll endå inget viktigt prov, hoppas jag iallafall ;)
Wellwell, nu säger jag godnatt och stänger ögonen för denhär dagen. Nya tag imorgon :)

Emelie.




Sometimes, the only thing left to do is to let go. Even if it's the hardest thing to do.
Publicerat den

Bild från arkivet...
Först vill jag bara säg att jag hoppas att ni gillade filmen vi publicerade här igår... :) Det blev ju också lite vartion från alla vardags inlägg och liknande!
 
Ikväll kommer jag faktiskt ta vårens första cykeltur, det känns som om det vore ganska länge sedan sist! Vilket det faktiskt är också, inte för att jag är någon stor cykelfantast. Synd bara att det blåser så himla mycket, men, det ska väll nog gå bra ändå.
 
Ha en fin dag allesammans! ♥
Emma.



My first video
Publicerat den

En liten smygitt på vad vi (Emelie och Emma) har sysslat med de senaste veckorna. Vi vet också att de olika filmerna inte är så sammanhängande, eftersom de är filmade vid olika tillfällen. Det var tänkt att vi skulle sätta dem i två videor, men det var för sent när vi upptäckte det. ;) I alla fall så tycker vi personligen att den andra halvan, alltså slutet, är bäst. :)

 




Omotiverad på hög nivå...
Publicerat den

Återanvänder bilden, eftersom den är väldigt passande till dagens väder. 
 
Just nu känner jag mig bara så omotiverad till att överhuvudtaget göra någonting annat än att bara sitta framför datorn och lyssna på bra musik. Utomhus spöregnar det. Jag skulle verkligen inte orka motionera, läsa på prov (vilket jag verkligen borde göra), fixa läxorna eller plocka upp kläder som ligger lite här och var. Nej usch, fy, blä och uäk! Skulle mera än gärna bara vilja sitta framför datorn hela dagen lång...
 
Haha, ber om ursäkt för ett litet klagoinlägg. Jag antar att vi alla har våra dagar då vi helst av allt bara vill dra täcket över huvudet för en stund. Uppdaterar mera med någonting annat senare under dagen, så jämnar det ut sig. ;) Men först ska jag fortsätta känna mig trött och lat en stund...

Emma.



Sometimes the wrong choises bring us to the right places
Publicerat den

För tillfället sitter jag och slevar i mig lite mellanmål, medans jag läser en massa olika bloggar. Antar att jag sitter en stund till vid datorn, och sen blir det, tyvärr, att läsa på engelska prov. Uäk!
 
Igår spenderade jag hela dagen med Emelie, och vi hade väldigt, väldigt roligt! En av de sakerna vi sysslade med, kommer ni säkert snart få se här på bloggen också... :)
 
Nu känner jag att det är dags att avrunda inlägget här, det blir så tråkigt för er att bara läsa om min vardag. Så ni får mer än gärna komma med önskemål, tips och ideer på vad ni vill se mera av. 
Kram!
 
Emma.



Sun.
Publicerat den


Idag har jag och Emma planer för hela dagen. Ska bli roligt!
Vi hade hoppats på soligt väder idag. Och när jag vaknade såg jag några solstrålar skina in i mitt rum. Ja, vi har strålande sol! Perfekt.
Nu ska jag fixa en grej åt en kompis, sen surfar ska jag bara runt och söka lite inspiration till dagen. Ni får veta senare vad vi gör, typ. 
Ha en bra dag! :)



Motion blandat med nöje!
Publicerat den

Kom nyss in igen, efter att ha varit på en promenad/länk tillsammans med Emelie! Roligt var det med bra väder, kul sällskap och en hel del skratt. ;)

Emma.



Ben & Jerrys - The vermonster
Publicerat den

Åt nyss en Ben & Jerrys glass, för första gången i mitt liv. Supergott! Dock hade de inte den smak jag först tänkte prova, så istället tog jag en mindre burk med The Vermonster. En glass med lönnsirap, lite kola och karamelliserade pekannötter.
 
Emma.



Do not count the days, make the days count
Publicerat den

 
Först måste jag säga att bilden är väldigt opassande, eftersom vädret är helt tvärtemot idag. Soligt och fint, bra! Haha, upptäckte också att den är väldigt sned, men det åtgärdar jag en annan gång i stället.
 
Dagen började som vanligt, och i bussen var Emelie och jag mycket duktiga, eftersom vi uppdaterade lite snabbt här. Som ni kanske redan sett. ;) Skoldagen fortsatte väll i vanlig ordning, förutom att det blev väldigt många skratt, både under matematik timmen och under gymnastiken! ♥ Efteråt drog jag sådär spontant in till staden på marknad med mina kompisar. Hade inte alls tänkt åka dit först, jag hann till och med stå några minuter och vänta på våran buss, men så ändrade jag mig.
 
Så ja, jag har haft en riktigt, riktigt rolig dag! Och nu under kvällen ska jag mest bara lata mig, sitta framför datorn och äta glass. Blir även tvungen att städa lite smått, men det får bli ett senare problem. Ha en fin helg!
 
Emma.



The high definition
Publicerat den

+Svarta Dr.Denim jeans, vita converse och smycken.



In the bus
Publicerat den

Godmorgoon fredag!
För tillfället sitter vi i bussen påväg till skolan. Vi har båda två hyfsat bra lektioner idag. Och dessutom är det ju fredag. Ni ska ha en super dag! :)

Emelie och Emma.




THE ANSWERS
Publicerat den


Nu är svaren till frågestunden uppe på min egna blogg. Klicka på bilden för att komma direkt till svaren.



Dagens Look
Publicerat den


Nya tröjan och scarfen



Ledig kväll
Publicerat den

Det blev ingen hiphop ikväll eftersom tränaren var sjuk. Men det var på ett sätt skönt, eftersom jag har haft det sjukt stressigt hela veckan. Nu får jag istället chilla hela kvällen, har endast en liten läxa i matematik.
Har varit och jobbat som jag skrev redan tidigare. Blev bokstavligen plaskblöt. Men det är väll inte så farligt med lite regn ;)
Tumblr_mkpg19rc0g1rw0d23o1_500_large
we♥it



Regnigt väder >> Tips, ideer eller önskerubriker?
Publicerat den

 
Vilket regn väder vi har här hos oss idag! Men en sak är ju positiv, snön smälter. Dock är det riktigt överdrivet mycket vatten på vissa ställen. En åker man ser på väg till skolan är så full att jag igår trodde det var ån, och började undra över varför det inte var någon bro där. xD
 
Kvällen kommer spenderas, inte helt otippat, framför datorn. Jag har bara en läxa tills imorgon, så det är ju bra! Bara för att det regnar sådär mycket nu, har jag världens blogginspiration. Jag vill skriva, bara det problemet att jag inte vet om vad. Vad vill ni läsa om? Något speciellt inlägg, eller liknande? Alla som kommer med ett tips, en idé eller någon önskerubrik som blir skriven om i ett inlägg får en länk!  Då blir det liksom lite en win-win sitation, så att säga. :)



Rainy day
Publicerat den

Torsdagen avklarad, endast en dag kvart till helg. Idag har jag skrivit ett prov som gick typ helt åt skogen, men jag får väll skylla mej lite själv också.

När jag kommer hem måste jag iväg och jobba. Ska köra ca 3 km i dethär regniga vädret. Tur att man int e socker iallafall, höhö. Nåmen ha en bra fortsättning på dagen. Finare bild får man leta efter x)

Emelie.




Today and Todays
Publicerat den

Hej på er!
Har väll inte hänt så mycket idag. Varit i skolan som vanligt. Kom hem, åt och for iväg på träningar. Skönt! Nu har jag bäddat ner mig i sängen, nyduschad och lite fräschare. Borde ennu läsa på samhällslära, prov imorgon och har inte övat något ennu. Bra där! Men nu säger jag godnatt och bjuder på en lite dåligare bild av dagens outfit.
Sov sött!

Emelie.




But its time to face the truth, I will never be with you...
Publicerat den

Ingen speciellt fin bild, men sådär såg det i alla fall ut igår när jag faktiskt gjorde läxorna på terrassen/altanen, bara för att det var så varmt. ;)
 
Kom nyss hem från skolan. Har bara hunnit byta kläder, och nu bänkat mig framför datorn. Skoldagen har nog varit helt okej, dock var den väldigt tråkig. Ända roliga händelsen på hela dagen var ungefär bildkonst lektionen, och då inte med tanke på ämnet. Haha, skrattade rätt så mycket åt en massa roliga saker! ;)
 
Om ni har några speciella önskemål på vad ni vill se mera av här på bloggen, så kommentera! Själv har jag lite brist på inspiration, idéer och fantasi för vad jag ska skriva om. Vilket är synd, eftersom jag gärna vill uppdatera, nu när vi har ny design och allt. Så tips och önskemål tas mycket gärna emot!
 
Emma.



Just some inspiration
Publicerat den

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6 (räknat från det översta, vänstra hörnet)



Today i'm wearing this
Publicerat den

Idag hade jag på mig svarta DrDenim jeans, en marinblå hoodie/munkjacka och en tisha jag gjort själv. Skön outfit!

Emelie.




NEW IN
Publicerat den

For med mopeden till skolan idag. Sen hejarklacksträningar och hem. Har också hunnit vara och shoppa med Mia och mamma. Nu borde jag öva till finska prov, men har ingen ork med det för tillfället.
Här har ni bilder på inköpen. Bara lite "sneak peak" tillsvidare, så får ni se bättre bilder sen, typ. Fick också hem en ny och behövlig usb/laddnings kabel till mobilen. Eftersom den förra fastnade i datorn, och jag får inte ut den. HAHA, fråga inte hur man lyckas xD

Emelie.




Värmerekord!
Publicerat den

Åh, så härligt! För tillfället har vi ungefär 9 grader. Värmerekordet hitills i år här hos oss, om jag inte missat någonting. Det känns toppen att det börjar bli lite varmare, och finare väder! Om solen är uppe ännu senare, tror jag bestämt att jag gör mina läxor på terrassen/altanen också. :) 
 
Emma.



Today
Publicerat den

D A G E N S  O U T F I T
Dåliga och gryniga bilder, men vad kan man.

Idag hade jag lektioner i endast 155 minuter av vanliga 280 minuter. Eftersom att jag var till tandläkaren redan från morgon. Klockan 9:00-10:00 (ungefär). Var till en hemsk tandläkare. Men där på samma gång träffade jag också på mina två små söta kusiner. Dom blev så glada båda två när dom såg mej, aaw ♥ 
Sen hade jag två lektioner och sista lektionen var hela klassen till kommungården på besök. Så jag var alltså två gånger gåendes till samma ställe (tandläkaren och kommungården ligger strax bredvid varandra). Så där var ju dagens motion ;)
Nu skulle det vara läxor på schemat, om jag orkar.
Godnatt i förväg!



Everybody wants happiness, nobody wants pain. But you can't have a rainbow, without a little rain.
Publicerat den

Över ett år gammal bild, men den får duga här nu i brist på annat.
 
Vi har rent ut sagt ett riktigt skitväder här hos oss idag, men ändå kan jag inte låta bli att tycka att det är lite små mysigt såhär. Haha, i alla fall när man är inomhus. Sitter framför datorn och lyssnar till regnet som smattrar mot taket. Det känns lite konstigt att faktiskt vara glad över att det regnar, men jag tar det som ett litet vårtecken! :)
 
Kvällen kommer jag spendera, kanske inte helt otippat, framför datorn och sen blir det väll att ta itu med läxorna. Om jag inte minns fel har jag en hel del att göra, eftersom jag var sjuk förra veckan. 
 
Ha en fortsatt fin kväll! ♥
 
Emma.
 



Lördagen
Publicerat den



Här är fyra stycken bilder från i lördags. Var ju med Emma hela dagen. Så här är bilder från då vi förberedde fruktsalladen. God blev den. Vi hade en riktigt bra dag och kväll. Åtminstone åt vi mycket x)




Födelsedag
Publicerat den






Har firat mamma idag. Dukat fint och gjort både en tårta och donitsar. Båda två blev super goda.
Tårtan var ju dock bara en kladdkaka med lite dekoration, bestående av grädde och jordgubbar.
Men det gick hur bra som helst. Man behöver inte alltid göra maffiga, stora tårtor.
G R A T T I S ! <3
 



The new is always better
Publicerat den

Lite random rubrik, men whatever.
Tänkte bara lite stolt säga att vi ju har en super fin design. Jo, den vi hade före var också bra, men denhär slår nog allt. Dubbelt, om inte tregånger så finare och bättre än den förra. Dessutom är den ju väldigt ljus, vilket är toppen! Man blir ju mycket mera peppad att blogga.
Hoppas ni också tycker om den.

 



Whatever happens to you, you have two choises. Make it a good memory, or make it a good lesson.
Publicerat den

 
Igår kväll blev jag riktigt irriterad på att det började snöa, nu när så mycket av snön äntligen smält bort. När jag vaknade imorse var det fortfarande grått och trist, men nu, åh, solen lyser och det är sådär härligt vårigt!
 
Några timmar av dagen idag har jag spenderat med roligt folk och tvättat en hel del hästutrustning! Sen hade vi en liten picknick, och det var faktiskt riktigt varmt när man satt i solen. 
 
Hade väll ingenting mera på lager för tillfället, ha en fin söndag!♥
 
Emma.



Ny design på plats!
Publicerat den

Eftersom vi har haft våran tidigare bloggdesign från ungefär oktober/november någonting, så kände vi att det var dags att byta. Sagt och gjort, nu får den här ljus, härliga designen pryda vår blogg ett tag!
Dock är det ju inte vi själva som har gjort den, utan det är en gratisdesign. :)
 
Det kanske ser lite konstigt ut nu om man till exempel kollar på de senaste inläggen, och sen i arkivet, eftersom bilderna är inte kan vara lika breda nu men. 
 
Emma.



I love hearing old songs i used to love. They are like old memories you can always go back to.
Publicerat den

Eftersom min dator bara har bråkat med mig denna morgon (fruktansvärt irriterande -.-), var jag tvungen att ta en bild som fanns i arkivet här... 
 
Bloggen stod tom igår, åtminstone jag hann inte blogga, eftersom jag var borta nästan hela dagen. Och roligt hade jag minsann! 
 
Denna dag kommer att spenderas med Emelie, vilket säkert kommer bli hur kul som helst! Vi har en hel del planer redan, så det ser jag fram emot. :D 
 
Nu ska jag fortsätta försöka få datorn att fungera som vanligt igen, vet inte vad som har tagit åt den. Men den har bara bråkat med mig hela morgonen. Blää. 
Ha en super fin lördag allihopa!♥
 
Emma.



Today
Publicerat den

Har varit så trött hela dagen, så orka inte ens på träningar ikväll. Nåmen nu har ja iallafall duschat och krupit ner i min sköna säng. Det gör ju heller inte saken sämre när man har nytvättade sängkläder, oj vad jag ska sova skönt! Och så fredag imorgon <3
Godnatt på det!

Här har ni gårdagens outfit till vänster och dagens outfit till höger. Märkte just att dom var ganska likadana ^^

Emelie.




You can't treat people like shit, and then expect them to love you...
Publicerat den

Åh, idag var jag äntligen tillbaka i skolan igen! :) Kul att få träffa allihopa! Lektionerna bestod av huslig ekonomi x2, modersmål och kemi, så det var en riktigt bra dag. 
Efter skolan var jag även och "shoppade" lite. Ett par nya jeans (eftersom mina andra kommer spricka vilken minut som helst nu), två basic tröjor och en helt vanlig topp fick följa med mig hem. 
 
Imorgon ska vi hem till en kompis för att fira henne, på lördag har jag och Emelie en hel del roligt inplanerat, och på söndag blir det nog någon form av "hästiga" händelser. Så för min del tror jag det kommer bli en riktigt fin helg! 
 
Ha en fortsatt bra kväll nu allesammans! ♥
Emma.



10042013
Publicerat den

Var ju på teater idag, själva teatern var ganska barnslig och dålig. Men skådespelarna var ju förståss bra. Nu är det provläsning som gäller, har prov i hälsokunskap imorgon. Jag hinner läsa i en halv timme, så kanske bäst att börja på ;)
Tog inga bilder från självaste teatern så ni får nöja er med dessa.

Emelie.




Bäst just nu / Detta gillar jag för tillfället / Emma gillar
Publicerat den

Våren är på antågande...
Värmen har börjat hälsa på oss nu, och våren kommer sakta krypande. Det är skönt att äntligen kunna dra på sig vårjackan igen när man ska vistas utomhus, utan att behöva frysa alltför mycket! 
 
Skolmotivationen går uppåt...
Hela hösten och vintern som gått, har min skolmotivation varit på botten. Men även den börjar hitta tillbaks, kanske har det någonting att göra med att våren är på väg också?
 
Min dator.
Haha, ja, jag gillar min dator. Vem gillar inte sin dator, liksom? ;) För tillfället är jag ju hemma från skolan, och då spenderar jag hela dagarna framför min lilla kompis. Att läsa bloggar, sitta och kolla fina bilder på we♥it, blogga, skriva, kolla film, ja ni vet ju själva att det finns en hel del underhållande på internet och datorn. Och ett plus är att han är rätt snabb, och inte hakar upp sig hela tiden (som min gamla gjorde)!
 
Inspirerande bloggar
Det är ju bara hur kul som helst att sitta och läsa inspirerande och kreativa bloggar. Speciellt nu när det börjar dyka upp en hel massa fina vårbilder. Ett stort tack till alla dessa duktiga bloggare!
 
Många nya favoritlåtar!
Den senaste tiden har en hel del ny musik släppts, och jag har fått många nya favoritlåtar. Såndana som jag lyssnar på om och om igen, tills jag tröttnar. Vilka fantastiska talanger det finns här i världen!
 
Energin på topp. 
Det blir mycket snack om våren här nu, men ändå. Det märks så bra att den är på väg! Solen lyser, ingen mera snö i träden, inte på vägen och... Energin börjar komma tillbaka! Åtminstone jag blir väldigt pigg, och glad. Vill ungefär bara springa runt, tjuta, skutta och tjohoa! Nästan, i alla fall... :)
 
Jag hade även tänkt göra en Emma ogillar, men det låter jag bli. Blev så glad och positiv av någon anledning, när jag skrev den här listan! Så det kan ju också ni göra om ni känner er sura/deppade/irriterade eller liknande, lista upp vad ni tycker är bra för tillfället... :)
 
Emma.



Ingen skola
Publicerat den

Imorgon har vi nior ingen vanlig skoldag, utan vi ska hela dagen vara i Vasa för att se på teatern(?) pojken och stjärnan. Skönt med såna dagar ibland, vi skulle annars ha haft en ganska pluggig dag. Men nu ska jag iallafall sova, eller surfa lite på mobilen först ;) godnatt!

Emelie.




Dagens outfit och träning
Publicerat den

Uppe till vänster ser ni lite av dagens outfit, och nere till höger "tränings outfiten", fint namn xD Jamen var iallafall på en 5km löprunda just, skönt men tungt. Hade gött!

Emelie.




ÄPPELPAJ
Publicerat den




Beauty isn't about having a pretty face. It's about having a pretty mind, a pretty heart and a pretty soul.
Publicerat den

Stannade hemma från skolan idag också. Förkylningen, och speciellt hostan, är nästan bara blivit värre. Nåja, får hoppas att den har försvunnit tills fredag i alla fall. En av mina kompisar fyller nämligen år här snart, och då ska vi hem till henne och fira.
 
Jag upptäckte nyss också att statistiken här faktiskt har ökat de senaste dagarna. Varifrån ni nya läsare kommer har jag ingen aning om, men roligt är det i alla fall! Hoppas att ni vill stanna kvar. :) 
Nu tänkte jag sysselsätta mig med att se en film eller någonting liknande, får se lite vad jag hittar på. Ha en fin dag!
 
Emma.



Ett litet tips...
Publicerat den

Jag tipsade ju om bananplättar här för ett tag sen, och skrev upp receptet här. Nu tänkte jag komma med ett tips just angående de plättarna, såhär lite efteråt.
 
Idag testade jag att experimentera lite, eftersom jag så sällan vågar göra det. Hur som helst, jag gjorde några plättar med krossade valnötter, och några med både krossade valnötter och mörkchoklad som jag brutit i mindre bitar. Och det blev verkligen riktigt gott! (det skulle nog ha blivit ännu godare om man haft i vanlig mjölkchoklad, själv är jag inte så förtjust i mörkchoklad)
 
Så om ni gillar bananplättar, tycker jag ni ska testa att experimentera lite, och blanda i en massa tex. nötter, choklad, torkad frukt, eller vad det nu kan vara.
Gör bara som vanligt med smeten, och sen innan ni steker, häll i de krossade extra ingredienserna. 
 
Om du inte har sett receptet på bananplättar, så hittar ni det här. :)
 
 



Måndagens outfit
Publicerat den

Emelie.




Moped och jobb
Publicerat den

Som jag sa redan tidigare var det jobb som stod på schemat, pengarna rullar in, höhö eller så inte. Nåmen har också invigd mopedsäsongen och var och tankade min lilla pärla, ska bli kul att få börja köra igen. Hade väll inget annat att komma med, så godnatt i förväg! <3

Emelie.




Måndagen avklarad
Publicerat den

Måndagen är avklarad, åtminstone i skolan. Har varit en ganska bra dag endå fast måndagarna brukar vara jobbiga. Skrev också religionsprov nu sista lektionen, känns som att det kanske gick väldigt bra, fast jag kanske tyckte att jag hade övat kanske lite för lite, att jag kanske svarade på alla frågor, att jag kanske skrev långa svar på kanske varje fråga, kanske det också känns att jag kanske kommer få ett väldigt bra vitsord kanske, kanske att jag får det bästa vitsordet jag fått i hela högstadiet. Kanske, kanske, kanske...kanske...nu ska jag sluta skriva och fortsätta lyssna på musik och vänta tills bussen anländer hem. Tror det blir jobb senare också, men jag får ju pengar iallafall.
Kanske denhär dagen har varit en bra dag kanske!

Emelie.




Making someone smile is probably one of the best feeling.
Publicerat den

 
Stannade hemma från skolan idag, eftersom jag har blivit förkyld. Igen. Har bland annat en riktigt jobbig hosta. Hela morgonen har spenderats med datorn, till exempel så har jag suttit och "gillat" en massa bilder på we♥it, medans jag lyssnat på bra musik. 
 
Åt just en mango också, som jag varit snål på sedan påsklovet. Tyvärr var den inte lika god som jag mindes, men den gick att äta i alla fall. ;)
 
Nu ska jag fortsätta med lite olika småsaker, kvällen sen ska jag mest ägna åt att ta det lugnt, och läsa på ett förhör vi har imorgon. Ha en fin dag! ♥
 
Emma.

 



Söndag igen
Publicerat den

Har varit på kalas till gammelfarmor idag. Lekt med mina två söta kusiner och så vidare. Kom just hem, drog på mej en skön stor t-shirt och yllesockor. Nu är det provläsning som gäller, har prov i religion imorgon, orkar bara inte! Men ska iallafall försöka öva lite, klockan är endå redan halv nio. ^^

Emelie.




Ponny agility
Publicerat den

 
Anlände hem igen för några timmar sen. Jag har varit borta hela dagen på Ponnyagility tävlingar. Morgonen började med tidig uppstigning, klockan fem, och det är ett under att jag faktiskt var pigg, eftersom jag bara sovit lite mindre än fyra timmar under natten.
 
Hur som helst så var det en otroligt rolig dag! Jag var riktigt nervös innan det var min tur, men sen insåg jag att det var helt i onödan. När vi sprang där glömde jag helt bort allt vad nervositet heter, och det bara var kul. Jag är riktigt nöjd med rundan också, vi blev tredje i våran klass. Dock var det ju bara tre deltagare i den också men. ;) Eftersom det var min första tävling, och jag hade kul, så är jag nöjd! 
 
Nu ska jag spendera en stund framför datorn, och sen bänkar jag mig istället framför tv:n. Ha en fin lördagskväll! ♥
 
Emma.
 
P.s. Haha, vet att bilden inte är så snygg, men det är den ända från dagen jag har hunnit redigera... ;)



http://emeliewarn.devote.se/
Publicerat den

Har inget annat att blogga om just nu.
Så tänkte bara säga att ni kan ju vara snälla och gå in på min blogg och ställa några frågor i min frågestund.
Vill ha in massa frågor!
Klicka på bilden för att komma direkt till frågestunden.



Belive you can, and you are halfway there.
Publicerat den

Ja, imorgon gäller det. Tidigt från morgon åker vi iväg för tävling i Ponny agility. Ännu är jag inte särskilt nervös, mest förväntasfull. Men jag antar jag hinner bli det sen. Ska försöka att inte hålla undan de där negativa "tänk om..." tankarna som brukar dyka upp så ska jag väll kanske bli lite lugnare. ;) Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på musik och kolla på We♥it bilder, bra sysselsättning sådär på fredagskvällen. Ha det fint!
 
Emma.



Outfits
Publicerat den

Dagens outfit till vänster och kvällens till höger.
Ha en fin fredagkväll!

Kram Emelie.




14 hours
Publicerat den

Nu är jag äntligen hemma och får lägga mej ner i min sköna säng. Har inte varit hemma på 14 timmar, haha. Dagen har sett ut ungefär såhär: skolan - hejarklacksträningar - ärenden i stan - hiphop - hem - SOVA.

Emelie




DIY - iphoneskal
Publicerat den

Eftersom det är flera som frågat hur jag gjort mina iphoneskal, som jag hade lagt upp på instagram. Så valde jag att göra ett skillt inlägg om det här.


Du behöver:
- Sax.
- Penna.
- Transparent iphoneskal.
- utprintad eller ritad bild av det du vill ha på ditt skal.

1. Börja med att välja ut en bild du vill ha på skalet, printa ut bilden. Om du inte ritar det själv förståss.

2. Rita av ett av dina färdiga iphoneskal på pappret du just printat ut. Klipp ut.

3. Nu har du ett färdigt 'mönster' som ser ut som ett skal. Ta nu ditt genomskinliga skal, sätt in modellen och voila, där har du ett super snyggt skal på noll tid - super enkelt och billigt!
Jag har ett transparent skal från belkin (ca 20€/200kr) (bild 2)

Emelie.




It always seems impossible until it's done
Publicerat den

Idag har jag haft en riktigt bra dag, som har bestått av en hel del skrattanfall. Underbart! ♥ ;) Och det har varit ett riktigt bra vårväder också. Men bara för det där, kommer det säkert börja snöa igen. Höhö.
 
Jag har precis övat klart lite på ett prov vi har imorgon. Och eftersom jag gillar ämnet, modersmål, så hoppas jag att det går bra också! :) Sen på kvällen blir det någon typ av grillkväll med klassen, på fredag har jag tänkt att bara vara hemma eftersom det är lördag efteråt. Och på lördag blir det ponny agility tävling, spännande!
 
Nej, nu ska jag ta en sista titt på provet och sedan motionera lite. Ha en fortsatt fin kväll!
 
Emma. 
 
 



02042012
Publicerat den

Har varit ute heela dagen efter skolan, rättare sagt typ 5 timmar. Det har varit så fint väder återigen! Har också hunnit på en promenad med Emma mot kvälskvisten. Men nu ska jag sova, kissemissen har redan somnat, Godnatt på er.

Emelie




Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile.
Publicerat den

Picknick i vårsolen, som tyvärr hade hunnit gå ner då redan men. ;)

Hejsan! Nu har jag kommit hem igen, så från och med nu ska jag försöka börja uppdatera som vanligt. Rivstartade redan med några bilder. ;)
 
Ja hörni, påsklovet är slut, och vardagen är här. Skolan idag var riktigt rolig, med timmar som historia, musik, finska och engelska! Fint väder har vi haft idag också, solen skiner och det är rätt varmt. Jag funderar till och med på att inviga vårjackan redan imorgon, men det beror på hur kallt det är. :) 

Nu ska jag fortsätta läsa ifatt några bloggar. Ha en fin dag allesammans! ♥
Emma.



@skolan
Publicerat den

Sitter i skolan på rast och har det smått tråkigt. Tänkte bara kika in och säga hej, då jag endå inte har så mycket annat att göra. Om 6 minuter börjar lektionen, smått&gott står på schemat för mej, hoppas vi bakar något gott ;)
Ha en fortsatt bra dag!

Bara för att klockan var 12:12 och någon tänkte på mej, höhö x)




It's over
Publicerat den

Fin rubrik, men det stämmer ju, lovet är ju över :P
Har tagit vara på de sista dagarna av lovet, därför dålig uppdatering.
Igår var vi (jag och Pernilla) vid Pios, kollade filmen LOL och bara chillade.
Idag har jag varit och springa, ca 8km och var också ute och gå på skaren(?) med Cindy, före på dagen. Soligt och fint väder har vi haft, som alla andra dagar på lovet och dom senaste veckorna.
Nu ska jag sova så jag orkar upp till skolan imorgon, hur ska man orka?
Godnatt!
/Emelie