But its time to face the truth, I will never be with you...
Publicerat den

Ingen speciellt fin bild, men sådär såg det i alla fall ut igår när jag faktiskt gjorde läxorna på terrassen/altanen, bara för att det var så varmt. ;)
 
Kom nyss hem från skolan. Har bara hunnit byta kläder, och nu bänkat mig framför datorn. Skoldagen har nog varit helt okej, dock var den väldigt tråkig. Ända roliga händelsen på hela dagen var ungefär bildkonst lektionen, och då inte med tanke på ämnet. Haha, skrattade rätt så mycket åt en massa roliga saker! ;)
 
Om ni har några speciella önskemål på vad ni vill se mera av här på bloggen, så kommentera! Själv har jag lite brist på inspiration, idéer och fantasi för vad jag ska skriva om. Vilket är synd, eftersom jag gärna vill uppdatera, nu när vi har ny design och allt. Så tips och önskemål tas mycket gärna emot!
 
Emma.



Johanna Fåglund - Fotograf & Makeup-artist

Sv: Tack! :))



URL: http://stargirlphoto.blogg.se/


joanna-livet med Asperger symdrom

Hej tänkte bara tipsa om att jag just nu kör veckans blogg där du har chansen att bli länkad inför mina 200-600 unika läsare dag:)
http://www.domkallarmighannes.com/2013/04/veckans-blogg_14.html#.UWvEwMqUmxA
Om du inte gillar sådana här kommentarer eller redan fått en liknande så ber jag om ursäkt och hoppas du får en underbar dag:)
kram


Svar: Okej, ska ta en titt på tävlingen! :)
Emelie o Emma



URL: http://domkallarmighannes.com





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?