De senaste veckorna genom min mobilkamera.
Publicerat den

Suttit i väntrummet hos tandläkaren // Firat att jag inte hade några hål // Käkat skyr // Varit vid sommarstugan
 
Som vanligt när jag inte har någonting att blogga om, fick det bli lite bilder som beskriver vad jag gjort den senaste tiden (plussa till skolan, ridning och kompisar). Haha, och kvaliten är som den är, jag tror inte jag behöver ta upp det där om min megaultrabraiga 2 megapixlars mobilkamera några flera gånger nu. ;)
 
Emma.



It's always the darkest before you see the light.
Publicerat den

Haha, hade satt alarmet redan på halv sju imorse, eftersom jag börjar få lite smått panik eftersom jag fortfarande inte fått återställt mig till en normal dygnsrytm. ;) Och skolan börjar på tisdag för min del, vilket gör att jag gärna skulle kunna somna i tid då, och inte x-antal timmar för sent. 
 
Det har varit lite lågt med uppdatering från min sida, men jag har haft fullt upp. Varit till södra Finland, spenderat tid vid villan, varit rätt mycket hos min faar, tränat & tävlat ponnyagilit, varit och ihandlat det sita inför skolstarten osv. Ska försöka bättra mig, men det är ingenting jag kan lova att jag håller. ;D 
 
Emma.



106km
Publicerat den

Kom just fram till husvagnen. Jag och m har cyklat hit idag, 106km eller egentligen 108km. Det var ganska tungt eftersom det var hård motvind hela vägen och regnade nästan hela tiden. Fick jätte sjuka ben och mjölksyra nästan direkt. Så var nära att ge upp flera gånger. Men I made it again!
Det här var alltså andra gången vi cyklade hit. Första gången var när jag var 10 år.

Emelie




Shopping
Publicerat den

Har varit och shoppat med Pernilla hela dagen. Kulkul! Är nog riktigt nöjd med inköpen och roligt har det varit!
Tack för den dagen! ;)

Emelie




Mot södra Finland
Publicerat den

Idag bär det av till södra Finland (igen). Tyvärr är det sista gången i sommar, men åtminstone ska vi högst troligt dit igen till höstlovet. :)
 
Upptäckte nyss också att det endast är lite mera än en vecka kvar av lovet. Vart har den här sommaren tagit vägen? Nåja, det blir väll helt okej att börja skolan igen. Egentligen skulle det kunna bli jätte roligt, men det finns en orsak till varför det inte blir så. 

Men något som ska bli lite extra med att skolan startar igen, är ju att vi får börja med tillvalsämnen, och det är ju alltid skoj! 
Nej, nu ska jag börja göra mig i ordning här va. Ha en super fin dag! :D