Är helt utan ideér!
Publicerat den

Usch, är verkligen helt utan ideér. Kommer knappt på någonting alls att skriva om, förutom hur dagen varit. Så jag håller med om det Emelie skrev i förra inlägget, kommentera och berätta vad ni vill se mera av här på bloggen! 
 
Har haft en riktigt rolig dag i skolan också, sådär annars. Började dagen redan klockan åtta (fast vi annars börjar nio), eftersom jag skulle vara med på någon stödundervisningssak i finska. Vi har nämligen prov imorgon, och ja, finska är nog inte riktigt mitt starka ämne om man säger så. ;) Sen följde två timmar textilslöjd, dagens vanliga finska timme och istället för att ha modersmål fick vi se på teater hela timmen. Haha, riktigt roligt var det! 
 
Hoppas ni också haft en fin dag, nu ska jag slösurfa en stund och sen blir det att börja öva på prov. :)
 
//Emma 
 270113
Publicerat den

Hej!
Söndag igen och skolan imorgon.
Jag har ingen blogg inspiration just nu, därför dålig uppdatering från min sida. Om ni vill, orkar och vill vara snälla, så kan ni säga vad ni vill se mera av i bloggen. Är det bilder? Outfits? Inspiration? Eller något annat? Säg vad som helst så är ni snälla!Söndag
Publicerat den

Sitter som bäst och taggar inför lite ridning. Det ska bli riktigt roligt att få sitta på hästryggen igen, eftersom det är åtminstone över en månad sen sist (tror till och med det är snart två månader sedan)!
 
Det har varit lite dåligt med uppdatering här i helgen. Från min sida har det bara varit det att jag inte haft någonting att skriva om. Tid har jag haft, men ingen inspiration, så att säga. 
Jag hade ingenting mera att säga än detta nu. Återkommer med lite uppdatering imorgon. Ha en fin Söndag!
 
//Emma
 I brist på annat...
Publicerat den


Har haft en riktigt bra vecka, men det känns ändå bra med helg nu! Har inga planer ännu, ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Hade lite brist på annat att göra, så resultatet av det ser ni här ovanför. ;)
Om ni har tips och/eller önskemål på vad ni vill se här i helgen, kommentera! Är helt utan ideér för tillfället. 
Hoppas att ni får en riktigt fin helg allesammans!
 
//Emma
 
 YA!
Publicerat den

Som jag sade redan igår, så skulle vi idag (de som ville) till YA (yrkes akademin till närvårdar utbildningen) på en 
"lär känna dag".
Det började klockan 9.00 och vi var där till ungefär 11.15.
Vi fick bland annat ha handmassage åt varandra, lära oss hur man leder en blind person 
och också vara den blinde, 'köra' rullstol och gå på kryckor, lära oss hur man ska göra med en person som är medvetslös, mata varandra, mäta blodtryck och så vidare.
Det var faktiskt riktigt roligt! Och det blev också ennu svårare för mej att veta vad jag ska välja.
Men vi har ju lite tid att tänka ennu.

Nu är det dags att underhålla finska mappen. Har prov imorgon -.-

bild från idag. -Pernillas hand på bild-CAMO
Publicerat den

DAGENS OUTFITOnsdag!
Publicerat den

 


Kom hem från skolan för ungefär en timme sedan. För tillfället sitter jag mest och slösurfar, lyssnar på musik och redigerar bilder i brist på annat att göra. Eller redigerar bilder är nog fel ord, sätter till text på olika bilder och liknande är väll nog mera det jag håller på med just nu. Bland annat bilden ovanför. Gillar texten, eftersom jag själv har flera sånger som jag förknippar ihop med en massa minnen! :)
 
Hoppas att ni allihopa har haft en riktigt bra dag! Nu ska jag försöka hitta på någonting roligare att göra. Höhö. 
Och ni får fortsättningsvis gärna komma med tips på vad ni vill se mera av.
 
//Emma
 TILL EMMA! ♥
Publicerat den

Ska för det första säga ett riktigt
S T O R T  G R A T T I S 
på 14 årsdagen, Till den fantastiska vännen/småkusinen/grannen Emma!
TILL EMMA!  <---EMMA, klicka här eller på bilden!

Har just varit och käkat god födelsedagstårta och grattat Emma. Så nu är jag mätt och belåten, kanske lite föör mätt till och med, haha.
Nåjaa, i varjefall har det varit en halv-ganska bra dag. Började dagen med Religion och Finska. I slutet av dagen hade jag tillval - Trendgymnastik och smått&gott.
Nu ska jag bara chilla resten av kvällen och försöka somna tidigare.
Godnatt i förväg!


14 år!
Publicerat den

Idag. Fyller. Jag. År. Höhö. Så nu är jag inte 13 längre. ;) Fick mina presenter i morse också. Ett UV- filter till kameran, ett "puts-set"(med det kan man rengöra till exempel kameran, objektiv och säkert mobilens display också), ett par örhängen och en trådlös datormus. Blev väldigt nöjd! ♥
 
Skolan idag var riktigt rolig också. Kändes som om vi bara hade en vanlig timme. Första lektionen var vi och lyssnade på ett föredrag om lagar, brott, straff och liknande. Lektion nummer två var det textilslöjd, sen finska och modersmål. 
Ikväll blir det att käka tårta, hihi. ;)
 
Ha en fin kväll allihopa!
// Emma 
Det fick bli samma bild som i Lördags. ;)Musik
Publicerat den

 
♦ Passenger - Let her go
 
//Emma 
 We<3it
Publicerat den

Alla bilderna är från we♥it!

Kom några we♥it bilder här nu. Jag vet att de kanske inte direkt har någonting med varandra att göra, de går under lite olika "kategorier", om man säger så. Men det får duga. (Den där bilden med 14 på, hamnade dit bara för att jag fyller 14 imorgon. ;D)
 
Ha en fin dag allihopa! 
//Emma 
 Genom mitt köksfönster
Publicerat den


För en liten stund sen när jag kollade ut genom köksfönstret fick jag syn på en massa småfåglar. Tyvärr fick jag inte så bra bilder, eftersom jag tog dem genom fönstret. Sen är de lite suddig också eftersom de börjat skymma. Men fåglarna är ju söta i alla fall... ;)

//Emma 
 Live while were young...
Publicerat den

Just nu sitter jag här framför datorn och käkar en muffins, som slapp av från gårdagen. Fredag hade vi igår, roligaste dagen på länge dessutom! Skolan var väll helt okej. På kvällen kom mina vänner hit (om någon ville veta så fyller jag år på tisdag). En av kompisarna kom redan direkt efter skolan, och de andra kom lite senare. Oj, vad vi hade roligt! Åt, pratade, skrattade så mycket att jag trodde jag skulle få något fel, satt i soffan, var utomhus och sprang lite medans vi skrålade olika 1D låtar, och en massa andra saker. ♥ Roligaste kvällen på länge!
 
Idag har jag känt mig riktigt aktiv. ;) "Häst" var på schemat idag. Jag fick prova på att lösträna ponnyerna och det var riktigt roligt! Första gången jag testade på det också.
Sen innan jag bänkade mig framför datorn när jag kom hem igen hade jag även ut en av våra voffsingar och busade lite med henne. :)
 
Hoppas att ni allihopa har haft en fin dag hitills!
//Emma 
 
En bild som är tagen för nästan ett år sedan. Finally Friday
Publicerat den

Har varit jätte dålig bloggning från min sida den här veckan. Men jag har varit så trött och haft mycket annat.
Har knappt hunnit vara vid datorn. Men Emma har iallafall skött sig, hehe ^^
Ni kan följa mej på instagram emeliewarn, där är jag iallafall gaanska aktiv.
Hade väll inte mera att säga än att det är otroligt skönt med Fredag och helg!
Här nedanför ser ni bilder från seaste veckan (instagram)
Ha det bra!

// 1.Sallad// 2.Gör en massa läxor// 3.Doggisen och jag// 4.På geografi lektion//

// 5.Jag(försöker öva till matematikprov)// 6.Pizza med bästaste Pernilla// 7.Bio, The impossible med Pernilla och Jenna igår// 8.Idag när vi var på studiebesök till Optima// Bloggtipset
Publicerat den

Vi deltar i Bloggtipset, hos Linnea! Bloggtipset går ut på att man tipsar om olika bloggar man gillar, man får också tipsa om sin egen men då finns vissa regler man bör följa. 
Varje söndag presenteras en av bloggarna det blivit tipsat om. Vill du ta chansen att få flera läsare, eller vet en speciell blogg som förtjänar mera uppmärksamhet? Klicka på bilden här under för att komma direkt till inlägget.
 Inspiration
Publicerat den

Alla bilderna är från we♥it!

Blev ett inlägg med lite inspiration, vilket inte är helt ovanligt. Tycker att det från min sida har blivit så mycket we♥it bilder nu den senaste tiden. ;)
 
Jag skulle bli super tacksam om ni läsare kom med lite förslag på vad ni vill se mera av! Vardags bilder, musik, dagens outfit, eller någonting speciellt ni vi läsa om? Vad som helst. 
Ha en finfin kväll allihopa! 
 
//Emma 
 When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.
Publicerat den

Haha, en till anledning att le fick jag precis. Satt och läste en blogg, som hade länkat till en sida där man bland annat kunde skriva in sina namn och få fram en text. Prövade ju såklart, och när jag hade läst texten satt jag sen där och flinade dumt för mig själv. Det var nästan lite skrämmande, eftersom vissa saker faktiskt stämde in på mig riktigt bra. ;)
 
Idag har jag väll inte så mycket annat att skriva om. Som vanligt har jag bara varit i skolan, och kom hem för lite mera än en timme sen och ungefär bara suttit vid datorn. 
Ha en finfin dag allihopa! 
 
//Emma 
 
Jag. Är. Bra. På. Att. Variera, eller hur var det nu? ;) Höhö, har haft bildern från we♥it i många inlägg den senaste tiden. Hoppas ni inte har någonting emot det!Min dag / We<3it bilder
Publicerat den

Jag känner mig väldigt glad just nu. Jag blir super glad bara av att ha haft en rolig dag i skolan. Och en sån dag var det minsann idag.
Har skrattat som för flera personer, att sitta på lektion har till och med varit kul (även historia som jag annars tycker är så lååångtråååkigt). ;)
 
Igår var jag med Emelie nästan hela dagen. Vi var utomhus flera timmar, drack té, pratade och skrattade mycket, som vanligt. :) ♥
Nej, nu är det dags för lite mat. Ha en fin kväll allihopa!
 
//Emma 
Alla bilderna är från we♥it!Städat
Publicerat den

Var otroligt trött igår, så somnade halv tolv. 
Vaknade (redan) halv tio i morse och började städa och plocka upp i rummet nästan direkt.
Städade till och med några skåp. Så nu har jag det fint igen! :DLördag
Publicerat den


Har precis kommit hem från att ha varit på en riktigt rolig promenad! Hade "häst" på schemat idag, och vi tog en promenad med ponnyerna. Det gick riktigt bra, duktiga ponnyer, roligt sällskap och bra väder! ♥
 
Nu ska jag ta mig en liten tupplur (är trött som jagvetintevad). ;) Imorgon ska jag vara med Emelie och sen på måndag blir det skolan igen då. 
Ha en trevlig helg allihopa!
 
//Emma 
 Det kallas variation...
Publicerat den

 
Alla bilderna är från We♥it!

Det kallas variation, eller hur var det nu igen? Haha, tycker att det från min sida bli så mycket we♥it bilder nu för tiden. Hoppas ni inte har någonting emot det. 
Jag vill verkligen uppdatera här. Inte för att det känns som ett måste, utan för att jag vill. Men för tillfället har jag absolut ingen aning om vad inläggen ska innehålla. 
Så ni får mera än gärna kommentera vad ni vill se mera av här!
 
Hoppas att ni allihopa får en fin helg! ♥
//Emma 
 
 Lite ditt och datt.
Publicerat den

Torsdag har vi idag då. Huslig ekonomi x2, kemi och historia (prov) har varit på dagens schema. Riktigt roligt nog (det bidrog kanske inte de två sista lektionerna till men ;D), vi har skrattat och haft mycket kul. Haha, jag har blivit riktigt hes (säger man så på hög svenska?) nu också, så jag låter snäppet värre än en kråka. Ska försöka kraxa, förlåt prata, mindre nu ikväll så kanske jag låter bättre imorgon. ;)
 
Hade ingenting mera att berätta just nu. Ha en finfin kväll allihopa! 
//Emma 
 
En bild från våren 2012...Dagen som hette Onsdag
Publicerat den

Hej!
Det känns som om jag hunnit med mycket idag, faktiskt. Jag har varit i skolan och haft riktigt, riktigt roligt där, varit till staden för att använda mina presentkort jag fick i julklapp, läst på historia prov och lite andra små saker. Inte så mycket egentligen kanske, men om man jämför med vad jag vanligtvis brukar göra på dagarna så, hehe. ;)
 
Hem från "stan" fick jag med mig ett par vanliga, svarta jeans och två tröjor. Blev riktigt nöjd med alla tre. :) 
Någonting mera hade jag väll inte att skriva om. Känns lite tråkigt att alltid bara skriva om sin dag, för det är ju mest det samma hela tiden. Så om ni har någonting speciellt ni vill läsa om eller någonting ni vill se mera av, kommentera
Ha en fortsatt fin kväll allihopa! 
//Emma
 
Alla bilderna är från weit!
 We<3it
Publicerat den

Weit
//Emma 
 
 
 Gillargillar!
Publicerat den

Gillar denna låt riktigt mycket. :)
 
//Emma
 I brist på annat...
Publicerat den

I brist på annat att göra, så kommer en lista med frågor om året som gått. :)
 
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, en hel del saker!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Minns inte ens om jag hade några, så nej.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Vilka länder besökte du? Sverige och Egypten
5. Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013? Ja.
6. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? Bland annat 19 April och 22, 25,26 Maj.
7. Vad var din största framgång 2012? Vet inte riktigt...
8. Största misstaget? Finns flera, och de tar jag inte upp här. ;)
9. Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk har jag varit, det första halvåret allt för mycket, men den andra halvan var jag ovanligt frisk. Jag har inte skadat mig allvarligt, men småskador har jag råkat ut för ofta. ;)
10. Bästa köpet? Kanske mitt 70-300 tamron objektiv, och min nya dator.
11. Vad spenderade du mest pengar på? Oj, svår fråga. Har verkligen inte köpt några många saker detta år, är ingen stor shoppare direkt. ;)
12. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, mina underbara vänner! 
13. Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2012? The Lonely Island - Jack Sparrow, Dead by April - Mystery, Nickelback - Far away och några till... :)
14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare! ♥ 2012 var ett av de bästa åren i mitt liv, hoppas att 2013 blir ännu bättre. 
15. Vad önskar du att du gjort mer? En hel del saker det också. 
16. Vad önskar du att du gjort mindre? Vet inte riktigt.
17. Hur tillbringade du julen? Hemma med familjen. 
18. Blev du kär i år? Kanske.
19. Favoritprogram på TV? Ojdå, det är många! 
20. Bästa boken du läste i år? Vem är du Johanna, av Lin Hallberg och 13 skäl varför av Jay Asher.
21. Största musikaliska upptäckten? Dead by April. 
22. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Haha, minns knappt vad jag fick heller. Men pengar kanske? 
23. Något du önskade dig men inte fick? Minns inte ens vad jag ville ha. ;)
24. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Ridning på en underbar ponny!♥
25. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Säkert finns det några småsaker, men inte någonting jag kan komma på nu direkt. :)
26. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Det vet jag faktiskt inte.
27. Vad fick dig att må bra? Mina vänner, hästar & ridning, att skriva och en hel rad med andra saker.
28. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen aning. ;)
29. Vem saknade du? Flera personer. 
 
 //Emma
 Bilderna från Egypten!
Publicerat den


Där var några bilder från Egypten. Jag vet att de verkligen inte är några proffsbilder, och inte blev det så många heller. Fotade väldigt lite. Vi hade en riktigt bra resa, och mycket roligt hann vi med också!
 
Det var inte riktigt som jag hade föreställt mig där i Egypten. Trodde att det skulle vara ungefär sand mest överallt, kameler och pyramider (visste att de närmaste var över 1000 km från stället där vi var, men ändå). Visst, det var mycket sand där. :P Stället var någonstans i en öken. Så under bussresan från flygplatsen till hotellet såg man mest palmer, sand och några andra hotell här och där. Den närmaste byn var 60 km från hotellet, så utanför hotell området fanns inte så mycket att se. Men jag måste ändå säga att det var riktigt mysigt där! Bra väder, och trevligt ställe. :)
 
//Emma
 Sjuk igen...
Publicerat den

Bah, hade sett fram emot att få åka tillbaka till skolan idag. Och träffa alla mina vänner igen. Men så blev det inte. Mår dåligt som jag vet inte vad, så ja. Stannade hemma idag. Sista dagen i skolan före resan var jag sjuk, och första dagen efter resan är jag också hemma. Hoppas att jag mår bättre imorgon, saknar mina vänner så mycket! ♥
 
Det kommer antagligen bli rätt mycket uppdatering här idag, i alla fall från min sida. Eftersom jag inte har så mycket annat för mig nu då. Bland annat kommer bilderna från resan dyka upp, som jag ska börja fixa med redan nu... 
Hoppas att ni får en riktigt fin dag allihopa!
//Emma
 Hemma från Egypten!
Publicerat den

Nu är jag hemma igen. För er som inte vet så har jag varit en vecka till Egypten. Och med tanke på att det är nästan två veckor sen jag åkte hemifrån känns det riktigt bra att vara tillbaka. :) Trots att jag har haft det väldigt roligt, har jag saknat mycket (bland annat mina vänner, datorn, att få sova i sitt eget rum osv...).  
 
Jag har hunnit med mycket under resan. Simmat som för flera personer, sett olika djur som vi inte har här hemma (kameler, boa- och kobraormar), ätit och sovit ;), solat, simmat i Röda havet, firat nyår och lite andra saker. 
Och vi har verkligen haft tur med vädret. Sol varje dag! Två dagar blåste det lite svalare vindar, men har nog gått i shorts varje dag. 
Tog en del bilder där också, men de och lite mera om resan kommer i ett senare inlägg. 
 
Ja, något mera hade jag väll inte att berätta just nu. Hoppas att ni alla hade en fin nyårs afton och att ni har fått en bra start på 2013!
//Emma 
Don't forget to smile... ;D
  
 
 

 Bilder från igår
Publicerat den

Här kommer bilderna från igår, som jag lovade. Dock visar jag bara 4/180 bilder.
Eftersom att de flesta var av min kusin, och jag vet inte om jag ids sätta upp dom fastän jag blev nöjd med dem. Men iallafall en av henne får ni se, där hon inte syns så bra.Kommer drömma om snö!
Publicerat den

Idag har vi varit hos m&m's. Var tveksam om jag skulle åka med till först, men jag åkte med sist och slutligen.
Fick iallafall spendera tid med min söta 5-åriga kusin, som jag inte sett på sjukt länge.
Vi har varit ute hela dagen, lekti i snön och varit på en allt som allt ca5km's (snö)promenad.
Eller jag har gått och tjejen(haha) har fått det enkelt och bara suttit på sparkstöttingen eller pulkkan,
medan jag har jobbat och dragit henne + hållit koll på vår dragande hund x)
Hade med kameran idag, så ettpar bilder ska ni få se. Kanske imorgon.
Tillsvidare bild från instagram.TIDSINSTÄLLT - Ännu en lista
Publicerat den

Idag blev det igen en lista som dagens tidsinställda inlägg. Hoppas att jag inte tråkar ut er! Försöker i alla fall att inte välja de längsta listorna, de blir ofta jobbiga att läsa igenom. 
 
Även denna gång blev det en lista där man själv inte ska svara. I den här listan ska man ta svaren ur en valfri bok. ;)

Ta en bok, och svara på frågorna med att slå upp en sida på måfå och peka på en mening. Svara med meningen. Fuska inte, även om det blir jättekonstigt.

1.  Hur mår du?
Vad gör du?

2. Hur ser världen dig?
Bara lite, men säkert tillräckligt för att man skulle kunna haka upp sig på det om man hade dålig självkänsla. 

3. Hur ser du på världen?
Vilken tid får man komma och äta då? 

4. Vem var du i ditt förra liv?
Manda och Frida brukade prata om henne ibland, men det hade aldrig låtit som om Cissi var "Den trevligaste människan på jorden" som det verkade nu på Adam och Ludvig.

5. Vem kommer du vara i nästa liv?
Blicken i marken.

6. Vad tycker dina vänner om dig?
Han petade upp pärlsockret som hamnat på skrivbordet.

7. Har du nån hemlighet?
Det hade kunnat handla om rymdfärder.

8. Kommer du lyckas i livet?
Jag tror förresten att jag har hittat ett perfekt spel för dig. 

9. Hur ser din framtid ut?
Tittade nervöst på henne i fem sekunder.

10. Hur var din barndom?
Nästan samma som Adams, bara lite längre.

11. Är du lycklig?
Till och med Agnes kunde lyssna nyfiket på den historien.

12. Vilket blir ditt framtida yrke?
Ok, bibblan, om 1 hr?

//Emma 
 ÅRET 2012 (#2)
Publicerat den

Fortsättningen...

J U L I
- blev konfirmerad
- gjorde dipdye naglar
- fotade mycket eftersom jag hade ny kamera

A U G U S T I
- hade släktträff
- fotade Emma
- gjorde 'waterfall braid'
- började 9an
- var på 98-års kalas

S E P T E M B E R
- fyllde 15 år
- fick mopedkortet
- köpte nya converse
- fota ganska mycket
- fota Emma
- baka chokladpuffar och annat gott
- fick snygga bilder av himlen
- var på prao vid dagis

O K T O B E R
- fota mycket
- fota Emma
- läst igenom en hel bok

N O V E M B E R
- fota
- baka brownies
- gjorde en tutorial av waterfall braid till bloggen
- dansade på danspuls med dansgruppen 
- var på min andra prao vid supermarket med Pernilla

D E C E M B E R
- köpte Iphone 5
- "upplevde" 12.12.12 12:12:12, allra sista 'jämna' datumet
- var till Helsingfors med dansgrupperna från skolan, kolla balett och shoppade
- kollat alla avsnitt av julkalendern, mysteriet på greveholm
- fotat
- haft julfest
- firat jul och nyår

Det var andra och sista delen av mitt år 2012. Som sagt, det var en snabb genomgång. 
Så visst, det är mycket som jag inte haft med, men man minns ju inte allt.
Allt det här som jag skrivit har jag bara tagit från alla bilder, annars skulle jag inte kommit ihåg någonting.
Märkte att jag har fotat Emma varje månad! otroligt! Har också varit mycket med mina vänner, speciellt med bästaste P!1.1.2013
Publicerat den

2 0 1 3
Hoppas ni hade en bra nyårsafton! 
Det hade iallafall jag. Spenderade kvällen/natten med mina fina vänner. Med bland annat biljardspel, massa godsaker, skratt, raketer och telefonförbud till tolv (haha)
Typ alla var trötta och halvsov efter att vi hade skjutit iväg några raketer och varit ute vid tolvslaget.
Hem kom jag nångong mellan 3-4 inatt.

Två stycken från min instagram ÅRET 2012 (#1)
Publicerat den

Hej på er!
Jag funderade förut på om jag skulle orka göra en årsresume' av året 2012 och njaa, jag var inte riktigt taggad.
Men igår kom jag då på att, nej! jag ska göra en. Det är ju liksom kul för en själv att få se vad som hänt under året, för man minns ju absolut inte allt som hänt.
Det var faktiskt intressant att kolla igenom bilderna, fastän jag inte gjorde det såå noggrant. Som sagt så finns det mycket som lämnat bort, och jag gjorde detta bara med hjälp av bilder, såå bilder har man ju inte av allt.
Har satt en hel del tid på detta, så jag hoppas det uppskattas!
!det kommer i två delar.
Here we go!

J A N U A R I
- firade fem stcken födelsedagar
- hade brunt hår
- fota rätt så mycket
- var också till frisören

F E B R U A R I
- var till Gran Canaria, Puerto Rico
- gjorde flätor i Puerto Rico
- bakade cupcakes
- firade två födelsedagar
- singstar marathon med Emma

M A R S
- fick en bra bild av månen
- hittade 2 systrar (höhö)
- fick glasögon
- bakade daim cheesecake
- fotade rätt så mycket

A P R I L
- köpte nya converse
- fick min moped
- Fotade mycket
-fick bra bilder på fåglar

M A J
- fotade Emma
- var till Emmas villa
- fotade
- fotade brors flickvän när hon red
- var till Helsingfors på stafettkarnevalen
-gjorde zumbabyxor


J U N I
- var till storsand med alla åttor
- hade avslutning
- var på rippiläger (konfiramations läger)
- var med i gumpafesten 
- var på fotorunda med Emma
- fotade mycket
- köpte en ny kamera Canon EOS 600D
- var på studentkalasGOTT NYTT ÅR!
Publicerat den