Söndag kväll
Publicerat den

Hoppas att ni alla har haft ett riktigt bra påsklov, nog för att det är en ledig dag kvar ännu, men ändå... :) Själv har jag haft det riktigt roligt! 
 
Idag har det inte skett så mycket. Varit ute på en picknick i vårsolen, och för tillfället sitter vi och spelar lite spel. Imorgon bär det av hemåt igen, på tisdag blir det skola och så ska jag börja uppdatera som vanligt här igen. Nu ska ni ha en fortsatt trevlig kväll! ♥
 
Emma.
 



(Foto) bloggar jag läser #2!
Publicerat den

Nicole
Detta är absolut en av mina favorit fotobloggar. Bra uppdatering, med otroligt fina bilder i varje inlägg. Ljusa och härliga foton! Även tips, före & efter bilder, foton från instagram, och mycket "mat" bilder dyker upp då och då. Om ni gillar att läsa fotobloggar, är denna verkligen en jag skulle rekommendera. Jag har sagt det en gång, men säger det igen; Hon fotar så otroligt fina, ljusa och härliga bilder! Mycket läsvärd blogg!
Alla bilder här ovanför är fotade av NicoleKlicka på bilden eller någon av länkarna för att komma till hennes fina blogg.
 
Amanda
Detta är en av de bloggar som jag läser dagligen, och som jag gillar stort! Amanda uppdaterar ofta och bra med intressanta inlägg, och en massa otroligt fina bilder! Vi läsare får ta del av tips (som bland annat redigerings tips), före och efter bilder, vardags inlägg, "mat" bilder dyker ofta upp, fina självporträtt och en hel del annat. En mycket läsvärd blogg, speciellt om man vill se otroligt fina bilder! Riktigt härlig och fin design har hon också.
Alla bilder här ovanför är fotade av AmandaKlicka på bilden eller någon av länkarna för att komma till hennes blogg.



BEHÖVER ER HJÄLP!
Publicerat den

Nu har jag ett sånt problem, att ni vet spelet "4 pics 1 word". Alltså fyra bilder och alla bilder ska bilda ett ord. Nu är det så att jag har fastnat på level 32, hur länge som helst, och tänkte att ni kanske kan hjälpa mej, med vad ordet ska vara. Här på bilden under ser ni. Ordet ska vara på ENGELSKA!
Tack på förhand! x)
/Emelie




PYSSEL
Publicerat den

Har "pysslat" lite idag. Gjort lite nya detaljer till rummet, eller vi ska säga, bytt ut gamla detaljer till nya.
Två stycken tavlor har jag gjort, och ett skal till mobilen, ändrat lite på hyllorna igen osv.

Resultaten:

FÖRE 

EFTER 



FÖRE 

EFTER 


SKALET 

 



(Foto) bloggar jag läser #1!
Publicerat den

Wilma
Detta är en av mina favorit bloggar, och jag ser till att inte missa några inlägg. Wilma uppdaterar med välskrivna inlägg som är intressanta att läsa. Hon bjuder på en massa kreativa bilder, som allihopa är otroligt vackra, med fint ljus och härliga färger! Tävlingar, tips, snygga outfit bilder och annat trevligt dyker upp då och då också. Bloggen är mycket läsvärd, och har även en snygg design!
Alla bilder här ovanför är fotade av Wilma. Klicka på bilden, eller någon av länkarna för att komma till hennes, riktigt fina, blogg.                                                                      
 
Karolina
Detta är en av de bloggar jag läser dagligen, och som jag verkligen gillar! Karolina uppdaterar dagligen med bra och intressanta inlägg, som innehåller otroligt fina bilder. Hon har en riktigt fin klädstil, och bjuder ofta på snygga outfit bilder. Även tips, tävlingar, videos och annat kul dyker upp då och då. Väldigt fin design också! 
Alla bilder här ovanför är fotade av KarolinaKlicka på bilden, eller någon av länkarna för att komma till hennes, mycket läsvärda, blogg.



Storstädat
Publicerat den

Har idag storstädat mitt rum, flyttat om lite på hyllorna och sådär, fräscht och lite förändring iallafall. Nu tänker jag ta en låång natt och hoppas på att vakna upp till soligt och vackert väder imorgon. Godnatt alla läsare!
/Emelie




PÅSKLOV
Publicerat den

 YEY!
Det är påsklov hörni! Ledigt i fem dagar, kan det bli bättre?
Själv har jag inga planer, men det är ju skönt att bara få ta dagarna som de kommer.
Jah, så mycket mera hade jag väll inte att säga.
Men ni ska ha ett fint lov, alla ni som är lediga ;)



Roligaste skoldagen på länge!
Publicerat den

Fick bli en bild på mina bedårande fötter denna gång. ;)
 
Hejsan! Jag har nyss kommit hem från skolan. En riktigt rolig dag! :) Haha, jag har skrattat färdigt för några veckor framåt, om det skulle behövas. Sista timmen var min röst riktigt konstigt, på grund av att jag skrattat underbart mycket under dagen. ♥
Sen har det ju även skett lite mindre trevliga saker, som tur är var de ganska få. Till exempel lyckades jag hälla ut ett mjölkglas så att en del hamnade på golvet, resten på mina byxor och mina skor. Bra där, Emma! Fast, i slut ändan blev det ganska kul ändå. ;) Roligaste skoldagen på länge!
 
Nu är det snart dags för mat, och sen ska jag vara med Emelie. :D Egentligen har jag hur mycket som helst att skriva om, men för att det inte ska bli alltför mycket så får det vara stopp här. Ha en fin dag!
 
Emma.



Running
Publicerat den

När jag kom hem från skolan idag for jag nästan direkt på en springtur, det var ju endå såå fint och soligt väder! Skönt var det också. Fick ihop ca 5km, tycker det var bra, med tanke på att det var första gången denhär 'säsongen'. Nu har jag duschat, kollat familjen annorlunda med sällskap av en god yoghurt-bärblandning, nu godnatt!
Slängde ihop ett litet collage till er.
/Emelie

https://cdn1.cdnme.se/3507922/6-3/pic_5150af0addf2b36dcc87e7a8.jpg" class="image">




Aktiva vi
Publicerat den

Pernilla och jag var lite aktiva på textilslöjden, och for gåendes till depo. Man får ta ordet aktiv på två sätt, att vi var aktiva eller inte så aktiva. Jo, vi var gåendes, men vi kom också tillbaka med lite godis ;D men det är ju trots allt fredag. Nu sitter jag i bussen, ska bli skönt att komma hem, dock inte att gå från bussen i detta fula snö väder.

-detta inlägget borde ha publicerats redan i fredags-




Måndag
Publicerat den

 
Kom nyss hem från skolan. Eller ja, det är nog nästan en timme sen, men jag har inte hunnit göra nästan någonting så. ;) Min förkylning har blivit mycket bättre, så det är ju bra! Vill ju inte direkt vara sjuk sen när det blir till påsklov...
 
Tänkte väll inte skriva sådär jätte mycket nu, utan istället ska jag börja läsa på ett finska prov jag har imorgon. Ha en fin måndag kväll allihopa! ♥
 
Emma.



Det närmar sig påsklov...
Publicerat den

 
Eftersom jag fortfarande är sjuk så ska jag väll mest bara vara hemma och ta det lugn idag också. Inte är det väll helt fel det heller.
 
Jag insåg nyss också att det bara är tre skoldagar kvar innan vi får påsklov! Har ni läsare några skilda planer? Själv ska jag iväg på en liten "resa", om man nu kan kalla det så. Hoppas bara att jag har sluppit min förkylning tills dess. Vi åker troligtvis på onsdag eller torsdag, och är sen borta resten av sportlovet. Men jag har redan börjat fixa några tidsinställda inlägg som kommer upp här under påsk helgen. :)
 
Nu ska jag hitta någonting bra att fördriva tiden med. ;) Ha en finfin lördag allesammans! ♥
Emma.



I love those random memories that make me smile, no matter what is going on in my life right now.
Publicerat den

Fredag har vi idag då, och jag har blivit sjuk igen. Fint så, eller inte. ;) Var hemma från skolan i måndags också, tydligen hade jag kanske lite för bråttom tillbaks, eftersom jag är sjuk på nytt nu. 
 
Största delen av dagen kommer antagligen spenderas framför datorn, så det är ju kanske inte riktigt helt fel heller. Ni läsare får gärna slänga in en kommentar med länk till eran blogg (om ni har), så har jag någonting att läsa också. :)
 
Emma.
 
 



Det var ju nästan vår...
Publicerat den

 
Detta åt jag till frukost imorse. Vanilj yoghurt, frusna blåbär och hallon, lite krossade valnötter och kokosflingor. Riktigt gott! :)
 
För en stund sen upptäckte jag även att det börjat snöa. Jag som trodde det skulle börja bli till vår här nu. Den senaste veckan har vägarna varit bara, man kunde till och med börja skymta lite grus på mindre vägar. Gräs har man sett lite här och där, och solen har varit framme nästan varje dag!
Haha, jag tvivlar på att jag är den ända som längtar till våren och sommaren. Hoppas nu bara att snön smälter bort fort tillbaks. ;)
 
Emma.



23:07
Publicerat den

Har varit en fullproppad dag. Skolan i vanlig ordning från 9-15. Hade modersmål, samhällslära, biologi och hälsokunskap. Typ alla lektioner var lite "annorlunda" än vanligt, förutom modersmål. Samhällslära skulle vi göra en reklam. Biologi tog vi "blodprov" och kollade till vilken blodgrupp vi hör. Hälsokunskap presenterade vi något 'grupparbete' vi gjorde förra veckan. Efter att skolan slutade hade vi hejjarklacksträning... Sen när jag kom hem kanske en 18-tiden var jag tvungen att göra klart affischen till finska arbetet, före jag skulle på hiphop. Fick dock också fortsätta efteråt. Nu får jag äntligen pusta ut och säga godnatt!
Blev en lång text, men det är så sällan det blir långa texter ^^
/Emelie

Lite bilder från idag...




You were born to be real, not to be perfect.
Publicerat den

 
Det har varit lite dåligt med uppdatering från min sida hitills denna vecka. Men Emelie har ju varit flitig med det så! :) 
Sen senast har det väll inte skett så mycket. Det är nog mest bara det gamla, vanliga som hänt. 
Eller ja, idag i skolan hade vi faktiskt en liten "special" dag som gick åt till att kolla på alla tillvalsämnen inför 8:an och liknande. Jag är nog nästan nittionio och en halv procent säker på vilka fyra ämnen jag ska välja, så det känns bra.
 
Någonting mera än så finns väll inte att berätta för tillfället. Återkommer när jag har någonting intressantare att skriva om. Ni får ju gärna berätta vad ni vill läsa om, också. Så kanske inspirationen kommer tillbaka. :)
Ha en fortsatt fin kväll nu! ♥
 
Emma.



Dagen
Publicerat den

D A G E N S O U T F I T




Eric Saade
Publicerat den

Något ni inte har visst om och något jag inte nämnt något om är att jag skulle på Eric Saade konsert. Ja, har varit det idag, och kom riktigt just hem. Jag var inte sådär värst taggad, för kunde inte riktigt förstå att det var sant. Men när vi väl stod där framför scenen och väntade att Eric skulle kliva upp, då blev man smått 'nervös' och när han kom upp, åååh! Det går inte att beskriva! Ja men iallafall så var det en SUPER konsert, och inte för att tala om att han är snyyygg! Hade med kameran, så ja, ni ska få bilder. När vet jag inte men håll utkik! Tillsvidare mobilbilder.
/Emelie




Solig promenad
Publicerat den

Hej på er!
Måndag igen. Har varit en helt okej dag, bortsätt från förkylningen och sånt. Var just på en promenad med doggisen. Är säkert ennu sjukare imorgon på grund av det, men jag var bara tvungen att gå när det endå var så fint och soligt och kanske för att inte behöva läsa på prov... ;) Ska hälla i mig fullt med varmt vatten...som jag inte gjort nu den senaste veckan, och hoppas på att förkylningen ger sig snart. Nu blir det provläsning. Har en timme på mig, tills jag slår mig ner framför tvn och kollar bästa programmet, familjen annorlunda, höhö. Ha de gött! /Emelie




FOTO
Publicerat den

Eftersom jag ennu är väldigt förkyld och krasslig. Tänkte jag att det var bäst att vara inne hela dagen, trots det super fina och soliga vädret. Så jag har fotat lite här inne då istället. Jag använde något så intressant som två stycken tuber som motiv. haha.
Bilderna är helt oredigerade.

varför blev den andra bilden mindre än dom andra? Fult! :/



Don't ever let someone take away your happiness, because it was never theirs to take
Publicerat den

 
Som ni kanske redan läst så spenderade jag gårdagen med Emelie! Super kul, som vanligt! :')
 
Idag har jag dock enormt sjuk hals. Så största delen av dagen kommer jag antagligen sitta framför datorn och ta det lugnt. För tillfället äter jag även frusna jordgubbar, både gott och bra för halsen! ;)
Lite surt bara, eftersom jag egentligen skulle på ridning idag. Men icke. Nåja, forstätter att surfa runt bland bloggar, äta jordgubbar, och längta efter sommaren nudå (solen lyser utomhus, riktigt vårväder). 
 
Ha en fin söndag!
Emma. 



Emma
Publicerat den

Tänkte göra en snabb update före jag börjar sova. Har varit med Emma hela dagen idag, som hon skrev redan tidigare. Vi har haft det roligt som vanligt. Men nu har jag så sjukt i armbågen efter att pulkan (kälken) flög i den. Förkyld är jag också, hoppas bara att det blir bättre och inte sämre. Äh, har inget mera vettigt att skriva om, så godnatt!
/Emelie




Lördagsmorgon
Publicerat den

 
Börjar lördagsmorgonen med vindruvor och datorn! Fint så. Senare idag ska jag troligtvis vara med Emelie också, så där har jag någonting att se fram emot. :)
 
Hade väll ingenting mera på hjärtat för tillfället, men jag önskar er alla en riktigt trevlig helg! ♥
(Och så passar jag även på att be om ursäkt för dålig uppdatering, och en halv kass bild ;D)
 
Emma.



You are somebody's reason to smile
Publicerat den

 
Jag har inte haft någonting att skriva om de senaste dagarna, därav tystnaden från min sida. Allting rullar på (ungefär) som vanligt, så därför har jag inte någonting intressant att berätta om. 
Om ni har några önskemål om vad ni vill se mera av här på bloggen, något speciellt inlägg eller liknande, så kommentera. Blir riktigt glad över alla tips! :)
 
Nu ska jag fortsätta slösurfa, och konstatera några gånger till att vädret utomhus är så fint, att det är onödigt att sitta framför datorn. ;)
 
Emma.



Monday
Publicerat den

Tänkte bara slänga in två stycken bilder från idag, innan jag börjar sova.
Bild 1 & 2 - dagens outfit, ny tröja och nytt bälte.
Bild 3 - 'fruktsallad' jag avnjöt så länge familjen annorlunda rullade på tv.

Godnatt kramar /Emelie




Lördag med vackert väder!
Publicerat den

Vilket vackert väder vi har här hos oss idag! Aningens kallt, men ändå. Solen lyser och det får mig att längta ännu mera till sommaren. ;)
 
Bloggen stod tom igår. Själv hade jag inget speciellt för mig, men inspiratoinen var på noll. Så då lät jag bli att skriva någonting. 
 
Idag hade jag "häst" på schemat, men eftersom det var så kallt så blev det ingen "träning". Istället var jag med och hjälpte till lite med olika saker. Jag har även varit ut en sväng med kameran (eftersom vädret fortfarande är såå fint), vilket jag tänkte upprepa en gång till, och som näst blir det att städa rummet lite. Och ikväll ska jag även göra bananplättar. Igen. Haha, de är bara så goda! ;)
 
Ha en fin lördag och en bra fortsättning på helgen! ♥
Emma.
Använd bild, men den får duga i brist på andra...



Bananplättar
Publicerat den

Blir mycket om bananplättar nujust xD

Men när jag kom hem från skolan var jag bara tvungen att testa bananplättarna Emma lade receptet till igår. Jag är annars inte alls förtjust i banan. Men dom här plättarna var ju riktigt goda! Speciellt med bär (hallon) och grädde. Rekommenderas, tänker själv äta det till frukost imorgon :)




Recept: Bananplättar
Publicerat den

Bananplättar:

1 banan
1 ägg
 
Mosa bananen, och blanda sen ihop den med ägget. Stek och servera. 
Själv åt jag plättarna med bär och lite vaniljglass, men enligt mig går det hur bra som helst att äta dem utan något tillbehör. :)
 
Blev tyvärr ingen bra bild, men någonting i alla fall. ;)



Tisdagens
Publicerat den

Här ser ni vad jag hade på mig idag. Dålig bild, men något iallafall :)
/Emelie




Cozy monday
Publicerat den

Ikväll har jag bara tagit det lungt. Skönt att inte ha några läxor eller något annat som måste göras. Kollade just på familjen annorlunda och drack en god mugg oboy, som ni ser på bild här nedanför ;) nu säger jag godnatt, så tar vi nya tag imorgon :)
XOXO, Emelie




Recept: Banan och hallon smoothie
Publicerat den

 
Banan och hallon smoothie
2 dl Naturell yoghurt
½ banan
1 dl hallon
 
Kör alla ingredienser i en mixer, och servera genast!
(Själv satte jag även till frusna hallon och blåbär på toppen när den var klar.)
 
Vill ni ha flera liknande inlägg?
 
Emma.



Sista dagen på sportlovet...
Publicerat den

Som rubriken säger är det sista dagen på sportlovet idag. Jag skulle gärna ha varit ledig längre, men inte är det helt fel att åka till skolan igen imorgon heller. Speciellt inte eftersom vi börjar en ny period, med ny läseordning och några ämnen som vi har varit utan sen November. Bland annat engelska har vi på schemat nu igen. Kul! :)
 
Planerna för dagen är inte många, men då är de mycket bra istället. Om lite mera än en timme bilr det nämligen ridning.♥
 
Någonting mera än detta hade jag väll inte att skriva om, men senare idag kommer åtminstone ett "recept - inlägg" att dyka upp. Så håll utkik om det låter intressant. :)

Ha det fint!
Emma. 
 



Backen
Publicerat den

Har varit en bra dag idag. Såklart, när det är sista dagen innan man ska hem. Har varit ute hela dagen, åkt snowboard och haft kul. Hoppas ni också haft det riktigt bra!




Fredagen den 1:a Mars
Publicerat den

Vart tar tiden vägen? Det känns jusom det nyss blev februari, och nu är plötsligt 1 mars här. Nåja, mig gör det ingenting. Jag väntar för fullt på den där maj - värmen! :) 
Har haft mina vänner här hela dagen, och just nu sitter jag och latar mig med musik, en chokladplatta och we♥it. En riktigt fin dag med andra ord alltså. 
 
Ha en fortsatt fin fredag allesammans! ♥
Emma. 
 



Mars (Tidsinställt)
Publicerat den

Redan 1 Mars. Var tar alla dagar och månader vägen? Snart är det ju sommarlov igen...nästan iallafall.