Imorgon händer det
Publicerat den

Imorgon händer det vi väntat på i månader, veckor och dagar. Men nu i sista sekund inser man att det ju är väldigt tråkigt på ett sätt. Vi kommer aldrig var ett mera, alla splittras och åker till olika platser.
Vi har varit tillsammans nu i tre hela år. Hemskt att bara sluta här. Om 12 timmar säger vi hejdå, jag hoppas verkligen vi kommer träffas igen, alla på en gång. Jag kommer sakna min klass något otroligt. Men det ska ju förståss också bli skönt med lite ledigt.
Du är välkommen sommarlov!


Emelie.




Imorgon är det dags för sommarlov!
Publicerat den

 
Åh hörni, är bara tvungen att nämna det ännu en gång; Imorgon får vi äntligen sommarlov! ♥ Underbart! 
 
Dagens skola bestod av en massa staffetter, tävlingar 7:orna emellan. Våran klass kom på delad första plats, dock var det den andra klassen som fick priset, men det spelar ingen större roll egentligen. ;) Så ja, jag har haft en riktigt rolig dag, helt enkelt! 
 
Hoppas ni får en fin kväll!
 
Emma.



Sommarlov på antågande
Publicerat den

 
Åh, nu är det endast 1 dag kvar (och avslutningen) innan vi får ett efterlängtat sommarlov. Själv har jag inte sådär jätte många planer, men några i alla fall. Tältning, vattenkrig, nöjespark, midsommarfirande, mycket simning, glassätande, små resor och utflykter, ja, som det ser ut nu är det vad min sommar kommer bestå av. Inte helt fel, enligt mig själv! :) 

Emma. 



Dagens outfit
Publicerat den

 
Eftersom jag bara en gång förut satt upp bilder på dagens outfit (och det var i samband med vårt "projekt"), tänkte jag för en gångs skull visa er vad jag hade på mig idag. Rätt enkelt, och bekvämt. Svarta jeans och en vit spets tröja. :)
 
Haha, och förlåt för ruttna bilder!
 
Emma. 



Here we go back, this is the moment, tonight is the night, we'll fight till it's over.
Publicerat den

Skolan idag bestod av ett besök till något museum och någon annan plats. Vilket gjorde av vi fick sluta redan 12.20, så nu är jag hemma och tar det lugnt istället för att sitta på modersmåls lektionen som jag vanligtvis gör den här tiden på torsdagar. Inte helt fel det heller!
 
Emma.



Ingen vanlig vecka
Publicerat den

Det är och har varit lite dålig uppdatering här på bloggen från min sida iallafall. Men det har varit så soligt och varmt väder och ganska mycket program dom senaste dagarna/veckorna så jag har helt enkelt inte orkat eller haft tid med bloggen.

Tänkte bara kika in och säga lite vad son händer, före jag lägger huvudet på kudden. Gårdagen orkar jag inte berätta något annat om än att vi hade någon tråkig föreläsning och var i skogen typ hela dagen och det var tråkigt och fullt ned kryp. Idag har vi igen haft en föreläsning, övat till dimensionen(?) och haft en kärleks eftermiddag. De hade gjort det så mysigt, hihi. Ja och imorgon blir det Tammerfors med hela bunten nior. Vet ennu inte om jag ska och shoppa eller till särkänniemi. Jag vill och shoppa, men beror på om jag får någon med mej. Nu sätter jag punkt här, före det blir något längre inlägg. Grattis till dej som orkade läsa. Godnatt!

Emelie.




Now I can see that we're falling apart, from the way that it used to be, yeah.
Publicerat den

 
Tänkte berätta lite om vad som hänt den senaste tiden, eftersom det varit så dålig uppdatering här.
     Denna vecka har jag spenderat två dagar med Emelie, som bestått av bland annat vattenkrig och annat skojj. I skolan har vi haft lite lugnare dagar också, idag har vi till exempel haft någon typ av frågesport (som för den delen var riktigt kul), kollat film och varit på picknick. Framför mig väntar även besök till något muséum imorgon, skolavslutning och på lördag ska jag äntligen och hämta mina kontaktlinser. På kvällen ska jag och Emelie kanske till villan också. Men något av det bästa är ju att; Det är endast två skoldagar kvar + avlsutningen tills vi får sommarloooooov! ♥
 
Nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar och liknande. Hoppas ni får en fin kväll!

Emma.



Tisdag
Publicerat den

Har nyss kommit hem från en helt okej dag i skolan, och nu ska jag tjuppa iväg till Emelie's. :) Hoppas ni får en fin kväll allihopa! 
 
Emma



But if you close your eyes, does it almost feel like nothing changed at all?
Publicerat den

 
Konstaterade nyss att det är endast fyra dagar kvar i skolan, plus avslutningen då! Sjuan har verkligen gått fort, och nu ser jag fram emot att få sommarlov och sen börja i åttan. :)
 
Emma. 
 



I wanted everything to stay the same, but feelings fade and people change.
Publicerat den

 
Har spenderat de senaste timmarna med att slänga, kasta ut saker, putsa, torka damm och flytta saker av och an i rummet. Det är inte riktigt helt klart ännu, men hitills är jag riktigt nöjd. Mycket bättre än förut!
 
Kolla solsidan och läsa på förhör är väll de ända "måsten" jag har kvar för dagen. Och nu ska jag forsätta att vela fram och tillbaka om var jag ska placera bokhyllan, svårt val. ;) Ha det fint!
 
Emma. 
 
 



Dåligt med uppdatering de kommande dagarna
Publicerat den

Som jag redan förberedde er om skulle det ju vara dålig uppdatering i helgen. Och från min sida kommer det fortsätta så några dagar! Jag har en hel massa bilder att visa er, men eftersom jag inte har tillgång till min dator, så har jag inte heller mitt redigeringsprogram. Plus att jag nu även håller på att fixa om lite i mitt rum hos pappa, tiden blir lite knapp alltså. Men senast på tisdag är jag nog tillbaka som vanligt! :)
 
Emma.



Don't count the days, make the days count.
Publicerat den

Har haft en super kul dag idag, som bestått av bland annat skola (som faktiskt också var ovanligt rolig), vattenkrig, galna cykelturer, lufsande, sjungande av sommarsånger, sådär underbart många gapskratt, och en hel massa annat! ♥ Haha, har riktigt sjuk hals nu också, men det var det helt klart värt. ;) Verkligen en dag att minnas!
 
Tänkte också säga med det samma att det kommer vara riktigt dålig uppdatering här i helgen. Emelie är ju borta på stafettkarnevalen, och jag är också borta hela lördagen. 
 
Nej, nu ska jag fortsätta surfa runt lite på en massa bloggar, hoppas ni också haft en fin fredag!
Emma.



Helsingfors
Publicerat den

Vet inte om jag sagt det tidigare. Men imorgon åker jag och hela hejarklacken till Helsingfors på stafettkarnevalen. Det blir sjätte året för mej, och det är alltid lika roligt. Men det jag ville säga var att det kan vara dålig uppdatering här från mej till näst vecka.
Så ni ska ha det så bra så länge, så hörs vi! :)

Bild från av oss från förra året ;)

Emelie




Be careful what you wish for when you are young.
Publicerat den


 
Fokusen är lite knasig på vissa bilder, upptäckte jag nu såhär i efterhand. Men, det är väll kanske inte hela världen. 
 
Kvällens planer är att städa mitt rum, som är väldigt stökigt, och så tänkte jag baka muffins. Det är så länge sedan sist, så jag tänkte passa på att testa mina nya sprits "kapsyler". Haha, har ingen aning om vad de heter egentligen.  ;)

Hoppas att ni får en fin kväll! ♥
Emma.
 
 



DAYS UNTIL
Publicerat den

Idag klockan 14:45 lämnade jag upp mitt absolut sista prov i grundskolan. Trodde dom aldrig skulle ta slut. Men tydligen klarade jag mej igenom alla dom 28963 prov vi haft. Hur skönt?! Har inga läxor kvar heller. Nu känns det verkligen som att sommarlovet börjar närma sig med stormsteg
Jag är på så gott humör just nu. Solen är uppe varje dag. Det är varmt. Skolan är snart slut, men före det har jag ennu många saker och händelser att se fram emot. Jag har klart nästan alla 'uppgifter' och föredrag. Nästan allt är helt enkelt på topp!
Här har ni till slut en bild från min insta ;)
Ha det gött! :)



Mobilbilder
Publicerat den

Eftersom jag inte har någonting annat att skriva om för tillfället, så slänger jag hit några mobilbilder. Haha, och ännu en gång; kvalitén suger, ni vet ju själva hur det är med en 2 megapixlars mobilkamera.
 
 
Här ser ni även lite vad jag gjort under helgen. Käkat Ben&Jerrys (åh, den smaken, Blondie Brownie! ♥), varit vid villan och suttit ute och ätit mellanmål.
 
Emma.



Inget "Projekt - Veckans outfit"
Publicerat den

För er som ville delta i "Projekt - Veckans outfit" kan jag berätta att det tyvärr inte blir något av det denna vecka. Både jag och Emelie har haft så mycket i skolan och annat program den senaste tiden, att vi inte hunnit fundera riktigt på det. Men nästa vecka kör vi på nytt igen! :)
 



En fin måndag!
Publicerat den

Känns som att jag har hunnit med riktigt mycket idag, vilket jag kanske har också. Skolan var väll som vanligt, bara att det var lite jobbigt att behöva sitta inne på lektioner när det var kring 25 grader utomhus. 
     Efter skolan åkte jag med en annan buss hem, och gick nästan 1,5 kilometer längre bara för att åka med några av mina vänner. Sen fram emot kvällen blev det ridning, i form av en terrängtur!
 
När jag sitter på hästryggen tillhörande en underbar ponny, och det är fint väder samt roligt sällskap, då, då mår jag verkligen bra. Så himla underbart!♥
 
Emma. 



Förvaringsburkar
Publicerat den

Gjorde dessa "förvaringsburkar" nu ikväll, när jag inte hade någonting annat för mig. De är väll inte sådär super snygga, men eftersom de bara ska vara vid villan får de duga. 
     Det är bara helt vanliga konservburkar, som jag täckt över med tidningspapper (den längst fram), presentpapper och band. Hur enkelt som helst, men ändå rätt praktiska att förvara småsaker i!
 
Emma.



Enjoy the little things, cause one day you may look back and realize they were the big things.
Publicerat den

Har nyss kommit hem från villan, där jag varit sen igår kväll. 
Jag har passat på att njuta av vädret, och suttit och solat nästan hela tiden solen varit framme. 
     Hade även tänkt ta sommarens första dopp idag, men så blev det inte. Fram mot eftermiddagen var det så grått och lite kyligt, så jag lät bli. 
 
Jag tog även med mig kameran, och hade tänkt fota lite i den fina kvällsolen. Men när jag ska ta fram den för att fånga några fåglar på bild inser jag att minneskortet är hemma i datorn. Så himla typiskt! 
 
Kvällens planer är att mest ta det lugnt, och försöka inse att det tyvärr inte är sommarlov, trots att det känns så, läsa på matteprov ska jag också hinna med, men nu först tänkte jag pyssla lite. Så nu ska jag surfa iväg för att försöka hitta lite inspiration.
 
Hoppas ni haft en fin helg! ♥
 
Emma. 
 
 
 
 
 
 



Lördagen
Publicerat den

Igår var det väckning klockan 7:00. Vi skulle från hejarklacken vara och sälja kaffe och bulla på ett loppis vid skolan. Pernilla och jag var i 'första turen' klockan 8:30-10:00. Efteråt for vi till stan, åt lösglass, var på café och hade det roligt. Sen körde jag hem och var hemma kanske en 13-tiden.
En riktigt bra dag med bra sällskap så att säga. Såna dagar är bara för bra. När man egentligen inte har något planerat, och när det är bra väder förståss :)

Emelie.




Anybody can love your looks, but it's your heart and personality that makes someone stay with you.
Publicerat den

Har suttit och njutit i solen med godingen på bilden denna eftermiddag. Inte helt fel, speciellt inte med tanke på att termometern visar 24 grader i skuggan, men hela 38.4 i solen. Härligt! ♥
 
Emma



Förberett mig för sommaren.
Publicerat den

Har varit och införskaffat lite nya tröjor och dylikt idag. Kom hem med en vit tröja med spets, en gul och en ljus/lime grön topp, en neon rosa bikini, en rosa t-skjorta och en hår donut. Är super nöjd med allting, speciellt eftersom det blev rätt somriga färger också! :) Så nu kan jag konstatera att jag är redo för sommaren!
 
Bättre bilder kommer senare, de där är bara tillfälliga. ;)
 
Emma.
 



Värme på hög nivå!
Publicerat den

Okej, sommaren är verkligen påväg hitåt nu! Har nyss dragit på mig shorts för allra första gången i år.Föreställ er detta scenarium (säger man så?); Det är över 25 grader, nästan helt vindstilla, du har nyss haft gymnastik utomhus och sitter i en gammal buss utan luftkonditionering. Då är det typ tre saker man önskar sig; en badplats, shorts och vatten med is. ;)
 
Nu ska jag bege mig av ut i det fina sommarvädret. Hoppas ni får en bra fredag!
 
Emma.



Veckans outfit ~ mönstrat
Publicerat den

Ber om ursäkt för att det tog så länge innan inlägget kom upp. Men, bättre sent än aldrig.
 
Här ser ni hur de som deltog i vårat lilla "projekt" bar sina mönstrade plagg, Jenna (till vänster) och  Sandra (till höger). Tack för att ni var med, jätte fina outfits hade ni båda också! :)
 
Och såhär kombinerade Emma och Emelie plaggen. Haha, jag (Emma) stod inte ut med mitt ansiktsuttryck på bilden, så däför fick det bli sådär istället xD-



Black n' Yellow
Publicerat den


|| Läderjacka - sisters point || Jeans - DrDenim || Gul topp || Scarf || Smycken || Vita Converse ||



Försenat inlägg
Publicerat den

 
Tänkte bara be om ursäkt för att inlägget med "Projekt - Veckans outfit" inte kommit upp här ännu. Tyvärr blev det lite försenat. Men idag har jag och Emelie tagit bilder av våra outfits, så inlägget kommer upp imorgon istället. :)
 
Hoppas ni haft en fin torsdag!
 
Emma.



Friday tomorrow, finally
Publicerat den

Sitter i bussen påväg från skolan nu. Har varit en helt okej dag, men lite jobbig endå. Nu sista lektionen skrev jag ett hälsokunskaps prov. Som faktiskt gick riktigt bra, kändes det som iallafall. Fastän jag inte hade övat mycket alls.

När jag kommer hem ska jag och Emma hitta på något roligt, har vi bestämt ;)

Hoppas ni haft en bra dag! :) Kram Emelie




Goodnight
Publicerat den

Har prov i hälsokunskap i morgon. Man kan inte precis säga att jag övat mycket, och kan inte något heller. Men just nu orkar jag inte bry mej mera. Är så otroligt skoltrött, och det är ju endå sommarlov snart.

Hade väll egentligen ingenting att säga, men tänkte bara kika in och säga hej, eller godnatt ;)
Ha de gött!

Emelie




I stared up at the sun, thought of all the people, places and things I've loved.
Publicerat den

Har nyss kommit hem efter ett besök hos frisören. Trots att jag valde att bara klippa bort så lite som möjligt, känns håret så fräscht igen. Skönt att slippa alla kluvna och nötta toppar! 
 
Förresten, glöm inte bort att delta i "Veckans outfit", ni som är intresserade. Inlägget med bilderna från alla som varit med kommer upp endera onsdag eller torsdag kväll. Beror lite på, eftersom vi har "anti-mode dag" i skolan imorgon, och åtminstone jag har fortfarande inte bestämt mig om jag kör på vanliga kläder eller ej. ;)
 
Emma. 



Projekt - Veckans outfit #2
Publicerat den

Denna gång, till vecka 20, var det Emmas tur att välja plagg. Så nu inkommande onsdag 15.5 ska alla som vill delta bära ett mönstrat plagg. (Det kan ju då tillexempel vara en blommig tröja, randig kofta, rutig skjorta, prickig top, mönstrade byxor osv...)
 
Klicka här för att läsa mera om detta projekt. 
 
När du då tagit en bild på din outfit med det mönstrade plagget, ladda upp den i ett skillt inlägg på din blogg och länka det sedan i en kommentar till detta inlägg. På onsdag (eller torsdag) kväll publicerar vi ett nytt inlägg med bilder på hur vi kombinerade plagget samt era bilder och förståss direktlänkar till era inlägg.

För er som vill ha flera läsare är ju detta ett bra tillfälle eftersom ni blir länkade och får ha lite skoj på sammagång.
Vi hoppas att många deltar. Ju fler desto roligare! :)
 
Lite inspirations bilder till er. Alla är från we♥it!




Dagens Look
Publicerat den


|| ENKEL och SKÖN OUTFIT ||



Vardagsprat
Publicerat den


                               Här ovan ser ni en smygtitt på dagens outfit, Flera bilder kommer senare.


Försov mig nästan med en timme imorse. Så drog på mej första bästa klädesplaggen jag hittade, slängde upp håret i en knut osv, men det resulterade i att det var en väldigt skön outfit ändå.
Nåja nog om det. 
Dagen rullade på i vanlig ordning. Med fysik, biologi, matematik och religion.
Fick också ett samtal mitt på dagen och fick veta att jag fått sommarjobb, skönt att inte behöva fundera på det mera. Kom hem och satt ute i solen med läxböckerna en stund och nu har jag landat här. Söker efter några bilder från när vi var till Puerto Rico. Som jag behöver till ett 'projekt' vi gör i modersmål. 
Imorgon har vi ett 'oförberett' prov/test också det i modersmål, inget man kunnat öva på. Utan sånt man borde kunna, typ. Sen också prov på onsdag och torsdag, som jag nämnt tidigare. Tror inte ni är så intresserade om mina prov och läxor, så vi sätter punkt här. Men tänkte bara meddela så att ni vet ifall uppdateringen suger ;)



Nästintill sommarväder
Publicerat den

Som ni ser på bilderna har vi fått njuta av riktigt bra, nästan sommarväder, i helgen. Har suttit ute på altanen i princip varje kväll, även små stunder under vissa förmiddagar, och bara njutit av värmen och solen. ♥
 
Emma.



If everything seems to be coming your way, you’re probably in the wrong lane.
Publicerat den

Stannade hemma från skolan idag, så för tillfället sitter jag och redigerar lite bilder. Bra tidsfördriv! ;) Foton från helgen kommer dyka upp här under dagen, eftersom jag inte har någonting annat att göra nu.
 
Resten av måndagen kommer väll antagligen också spenderas framför datorn, och sen är jag tvungen att läsa på historia prov som vi har imorgon. Det sist nämnda skulle jag mer än gärna skippa, men jag tröstar mig med att vi faktiskt bara har 3 prov kvar nu innan sommarlovtet (som jag förövrigt börjat längta mega mycket till såhär plötsligt).
 
Hoppas ni får en fin dag! ♥
 
Emma.



It's gotta be you, only you
Publicerat den

Morsdagen till ära har vi varit på 'kaffe' till farmor och farfars där jag också fick träffa mina två söta kusiner, som jag inte sett på ett tag. Likaså igår var jag hela dagen med min "tredje" kusin, eller vad man ska säga xD 

Skola imorgon igen. Det har varit så otroligt skönt med dom fyra lediga dagarna vi haft. Så jag vet inte hur jag ska orka till skolan. Ser heller inte fram emot inkommande vecka, med prov på tisdag, onsdag och torsdag plus mycket annat mindre roligare saker.
Men kan trösta mej med att det endast är 9 vanliga skoldagar kvar, otroligt!

Tänkte ställa mej tidigt och sova ikväll (försöka iallafall), så att jag inte är så trött imorgon, vilket jag ändå är. Men testa får man väll ;)

Avrundar här med ett godnatt och en gammal bild från we♥it i brist på andra bilder ;)



Hemma igen
Publicerat den

 
Har nyss anlänt hem igen, efter att ha spenderat min ledighet i södra Finland. Jag har haft väldigt roligt, trots att vi inte gjort någonting speciellt! :) Lite bilder kanske dyker upp här i morgon också, just nu är jag för lat för att ta itu med dem. 
 
Är väldigt trött nu, så ikväll kommer jag nog mest bara göra läxorna och sen kolla "Solsidan". Hoppas ni haft en bra helg ni också! ♥
 
Emma.



Förbered dig för bloggtorka
Publicerat den

•Tidsinställt inlägg•
 
Tänkte faktiskt ta och bjuda på några, förhoppningsvis uppskattade, tips nu. I brist på annat att skriva om såhär i förväg. 
     Alla får vi någon gång bloggtorka. Dagar, kanske till och med veckor och månader, då man är helt utan inspiration och har ingen som helst aning om vad inläggen ska innehålla. Nu har jag några tips, som du kan använda dig av på bloggen, som en liten förberedelse inför den kommande bloggtorkan. Så har du i alla fall någonting i reserv att publicera när inspirationen tryter. 
 
Spara då och då några bilder. Du kanske har varit ute på en photshoot, eller bara annars tagit en massa bilder, som du gärna vill visa på bloggen. Om du väljer att köra på en bildbomd eller liknande, så spara några bilder. Tre, fyra stycken räcker. Men ladda upp dem färdigt på bloggen, då kan du lätt sätta in dem i ett inlägg, när du lider av bildbrist och/eller inte har någonting annat att skriva om. 
 
Gör en lista av något slag. Påbörja ett nytt inlägg, med en lista. Det kan vara t.ex. saker som du gillar just nu, det du mest av allt vill ha, dina högsta drömmar, några önskningar. Ja, vad som helst. Skriv ner så många punkter du kommer på, spara sedan som utkast. Sen kan du fylla på inlägget vartefter du kommer på mera punkter, när listan är klar och/eller du inte har någonting att skriva om, är det bara att publicera den.
 
Spara som utkast. Om du en dag har riktigt mycket inspiration, och vill skriva om en massa saker, så gör det! Skriv en hel del olika inlägg, men istället för att bombadera bloggen med en massa inlägg, spara några av dem som utkast. Perfekt för att publicera senare, när du inte har någonting annat att skriva om, s.k. bloggtorka.
 
Har du själv något bra tips om vad man kan skriva om när bloggtorkan slår till, eller hur man kan "förbereda" sig lite? Lämna det i en kommentar, så kan jag fylla på listan. Självklart får du även en länk till din blogg, om så önskas. :)
 
 
Emma.



Mobildbilder (tidsinställt)
Publicerat den

•Tidsinställt inlägg•

Eftersom jag hade väldigt dålig fantasi när jag skulle fixa några tidsinställda fick detta innehålla bilder. Men jag har tyvärr nästan inga ovisade bilder som är tagna med kameran, så istället bjuder jag på några väldigtfinaochmedbrakvalité mobilbilder. Och ja, jag är medveten om att kvalitén suger, men min ända ursäkt är att telefonen har endast 2 megapixlars kamera, så det blir ju lite dåligt sen när de blir lite större format.
 
Två ovisade mobilbilder från Egypten. 
 
Är det bara jag som tycker att molnet uppe till vänster är lite hjärtformat? ;)
 
Emma.
 



Min torsdag
Publicerat den

 Åkte iväg till södra Finland direkt efter skolan igår, därför har det varit lite tystnad här från mig. Men jag tänkte skriva ihop ett litet inlägg i alla fall, trots att jag gjort några tidsinställda. 
 
Vi har haft ganska varmt här idag, så jag har passat på att njuta av solen. Bakat en riktigt god kladdkaka, busat med valpen, tagit lite bilder, ätit glass, suttit på terassen och varit på en härlig skogspromenad med hunden är sådana saker som vi sysslat med idag. :) och nu på kvällen har vi bara suttit i solen. Avrundar inlägget här, eftersom det är så jobbigt att skriva med iPad. Ha en fin kväll!
 
Emma.
 
 
En dålig iPad bild, i brist på annat....



Veckans outfit ~ denim
Publicerat den

Igår var ju då 'temat' för veckans outfit "denim-färgat". Det var endast en som deltog, men det är ju alltid bättre än inget. Plus poäng till dej Pernilla, hehe ;) 
Ni kan klicka här eller på bilden för att komma direkt till Pernillas blogg. Hon har en fin blogg, med fina bilder och outfits. Och vi kan ju heller inte glömma att hon är min (Emelies) bäste vän ;)

Nästa vecka hoppas vi att det är flera som deltar, håll utkik!
Här ser ni i en dålig, grynig, liten bild Emelies outfit. Med denim-skjortan.




OOTD
Publicerat den



Blå jeans || Vit transparent skjorta || Vita converse || Svart läderjacka || Scarf || Guld accesoarer; armband och hårring || Väska 



Ben and jerry's
Publicerat den

Ikväll har jag bara tagit det lungt i solen med ben & jerry. Det behövdes verkligen!
Gjorde läxorna tidigare än vanligt idag också, duktigt Emelie! Så skön att inte behöva börja med dom strax före läggdax som vanligt. Imorgon är ju också sista dagen i skolan denna vecka. Så har vi hela fyra dagar ledigt, toppen! 
Hoppas ni haft en bra dag!



Projekt - Veckans outfit #1
Publicerat den

Emelie har valt plagget till första veckan, vecka 19. Så nu inkommande onsdag  8.5 ska alla som deltar bära ett denim-färgat plagg.

Klicka här för att läsa mera om detta projekt. 
Så när du tagit bild på din outfit med det denim-färgade plagget, ladda upp den i ett skillt inlägg och länka det sedan i en kommentar till detta inlägg. På onsdag kväll publicerar vi ett nytt inlägg med bilder på hur vi kombinerade plagget samt era bilder och förståss direktlänkar till era inlägg.

För er som vill ha flera läsare är ju detta ett bra tillfälle eftersom ni blir länkade och får ha lite skoj på sammagång.
Vi hoppas att många deltar. Ju fler desto roligare! :)

Lite inspirationsbilder till er. Alla är från we♥it, förutom den uppe till höger som tillhör Emelie.
 



Life is like a book. Everyday is a new page. Every month is a new chapter. Every year is a new series.
Publicerat den

 
Har haft en riktig "lat - dag" denna söndag. Inget fel med det heller! Kände mig rätt förkyld imorse, så jag beslutade mig för att det var bäst att ta det lilla lugna idag då. För jag vill inte bli sjuk till torsdag och fredag, som vi har lediga. Ska nämligen iväg till södra Finland då så. :) 
 
Hoppas att ni haft en fin dag! Nu ska jag återgå till lite bloggläsande, i brist på noll bra tv program denna kväll. ;)
 
Emma.



Strawberry cheesecake
Publicerat den

 



I'm gonna paint you by numbers, And colour you in, If things go right we can frame it, and put you on a wall.
Publicerat den

Bild från förra sommaren.

Sitter fortfarande här på samma ställe som för en timme sedan. Och läser bloggar, lyssnar på musik och kollar lite gamla bilder. Tänkte snart ringa Emma och se om vi ska hitta på något idag. Vi hade nog några såna planer.
Något fint väder har vi inte direkt idag. Eller det beror ju förståss på vad man kallar till bra väder, men regn och moln är inte bra väder för mej.
Nu ska jag dra på mej några andra kläder än pyjamas. Ha en bra dag! <3



Småkryp eller storkryp
Publicerat den


Denhär äckliga grejjen var på vår gård för ett par dagar sedan. Har aldrig sett något liknande.
Det liknade en mega stor skalbagge, ca 4-5 cm lång. Usch, äcklig xD



Underbart rolig lördag
Publicerat den

Bänkade mig riktigt nyss i soffan, efter en minst sagt fullspäckad dag. Började morgonen/dagen med en s.k "bruksdag" tillsammans med hästarna och två mycket trevliga personer. Vi hann bland annat med en gymkhana bana, frågesport, mellanmål, mockning, små tävlingar, x-antal skrattanfall och så red jag även en timme. I början gick det väll inte sådär superbra direkt, men senare gick det nog helt okej. :) 
 
Efteråt for jag direkt till farmors och farfars, och har hela kvällen umgåtts med mina kusiner och andra trevliga släktingar. Måste säga att jag har haft en otroligt rolig lördag, har skrattat mest hela dagen! ♥
 
Ha en fortsatt fin kväll!
 
Emma.



Kvällens
Publicerat den

Emelie.




In the sun
Publicerat den

Just nu ligger jag ute på studsmattan i solen och lyssnar på lite musik. Skönt väder! Har just varit och jobbat. Skönt att ha det undan. Har inget mera att komma med nu, men några bilder tagna för några sekunder sedan ska ni få ;)
Hoppas på soligt och bra väder imorgon också.

Emelie.




Youth of change
Publicerat den

Ikväll har jag och mina vänner varit på "youth of change"- konserten. Jag var själv med i den konserten för två år sedan. Helt bra var den detta år också. Men kan nog säga att det var mycket roligare att själv stå på scenen än att sitta i publiken ;)
Här får ni några mera eller mindre bra bilder. Orkade inte släpa med kameran. Så mobilbilder, here we go.

Emelie.




Enjoy the little things, cause one day you may look back and realize they were the big things.
Publicerat den

Efter en riktigt rolig dag, bestånde av många skratt, nervositet inför finska prov, filmande med iPad och fyramål spelande inomhus(!), tar jag nu helg. Det tillsammans med datorn, musik och en Ben & Jerrys glass så blir det riktigt fint.
 
Ha en fin helg allihopa! ♥
Emma.
 
Jag är även medveten om att bilderna har lite underliga färger, eftersom mitt redigeringsprogram inte visar de korrekta färgerna från början. Men jag orkar inte börja fixa om dem nu, så det får duga sådär. ;)
 



Projekt - Veckans outfit
Publicerat den

Nu tänkte vi berätta lite mera om vårat lilla "projekt". Vi kände att bloggen började bli lite tråkig, och tänkte därför införa någonting nytt. Detta har vi då valt att kalla "Veckans outfit".
Vi tänkte först hålla på i en månad, är det kul och många som deltar, så fortsätter vi troligtvis ännu lite längre.

 

     Vad går "Veckans outfit" ut på?
Varje tisdags eftermiddag blir ett inlägg publicerat av någon av oss. Där berättar vi om någonting speciellt alla som deltar ska ha på sig under onsdagen. Det kan vara t.ex. ett klädesplagg i någon speciell färg, ett valfritt smycke, en skjorta, halsduk, kofta, ett randigt/prickigt plagg. Ja lite vad som helst kan dyka upp! Detta gör vi som en kul grejj, för att liva upp bloggen lite! :)

     Den av oss som valt "temat", så att säga, för veckan, publicerar sedan en bild på sin outfit. Och nu till det lite mera roliga, även ni läsare ska publicera en bild på eran outfit och sedan länka direkt till erat inlägg i en kommentar. Vart efter fyller vi sedan på ett inlägg (här på våran blogg) med länkar till era inlägg, så att andra också får se hur just ni kombinerade det här plagget.


     Vem, var, när?
Vårat lilla projekt startar från och med nästa tisdag, 7 maj. Först ut är Emelie, vecka 20 är det Emmas tur, vecka 21 väljer vi tillsammans och sista veckan i maj är det eran tur att komma med förslag på tema.


Och vi gör ju bara detta som en rolig grej, så bara för att man är med en gång, behöver man inte delta nästa vecka också. Men såklart blir vi ju glada om ni är med varje gång! :)

 

Hoppas nu att ni gillar våran idé, och deltar flitigt! Om du tycker detta låter intressant; så kom ihåg att vi börjar nu på tisdag. Håll utkik!

 




Stop being afraid of what could go wrong, and focus on what could go right.
Publicerat den

Dagen har spenderats med Emelie, roligt som vanligt! När jag sen kom hem var jag tvungen att läsa på finska. Till detta prov har jag verkligen övat mycket, jag kan lugnt säga att jag aldrig har läst så mycket. Men nu satsar jag, och hoppas såklart att det lyckas! 
 
Hoppas ni också haft en fin dag! Och förresten, glöm inte att titta in här igen imorgon, för att se vad det var för "projekt" som Emelie och jag pratade om här tidigare idag. ;)
 
Emma.



Dagens
Publicerat den

Idag fick det bli en svart-vit outfit.
T-shirt som jag gjort själv, läderjacka, svarta DrDenim jeans, svart halsduk, silver smycken, och vita converse.



Projekt på gång
Publicerat den

För tillfället sitter vi och funderar och planerar, vi har nämligen ett litet "projekt" på gång. Så håll utkik här under helgen, för då avslöjar vi det hela. ;) 



VIDEO - my room
Publicerat den



Det är många som frågat om jag kan lägga in bilder av mitt rum. Jag har lovat det länge, men det har aldrig blivit av. Men en dag då jag städade, passade jag på att till och med filma. Dock orkade jag inte bädda så noggrant, med sänöverkast och kuddar x) Det blev ingen jättejätte bra film. Men jag hoppas den duger ;)






1 Maj - endast en månad kvar
Publicerat den


Idag är det redan första maj, hjälp vad tiden går fort. En månad kvar till sommarlov. Jag har räknat ut att jag har endast 13 vanliga skoldagar, inte ens två veckor sammanlagt, hjälp! :O Då har jag alltså räknat bort då vi är lediga, när vi har något speciellt i skolan, då vi nior ska på klassresa osv.

Igår/i natt var det ju Valborg, som ni säkert inte har missat. Jag var i skogen och tältade med mina vänner. Riktigt roligt och mysigt hade vi.

Idag har jag väll inte gjort så mycket, kom hem strax efter 8:00 och har bara tagit det lungt.

Nu får det räcka med text för idag. Ha en riktigt bra fortsättning på dagen och den nya månaden ;)

Här får ni några bilder från igår.




En månad kvar till sommarlov
Publicerat den

Åh, nu är det exakt en månad kvar tills det att vi äntligen får sommarlov! ♥ 1:a maj dagen har för min del inte spenderats på något speciellt sätt. Jag har ägnat min lediga dag åt att sitta vid datorn, tittat på några filmer i tv:n och så har jag varit ute och cyklat bit. Helt okej dag, med andra ord! :)
 
Två ovisade bilder från Egypten. Ber om ursäkt för rutten kvalité, de är nämligen tagna med min urusla mobilkamera... ;)
 
 



Sådant som är bra just nu...
Publicerat den

Värmerekordet
Har nu passerat 11 grader, har jag för mig. Det gillar vi!
 
Snön smälter sakta men säkert
Den senaste veckan har väldigt mycket av snön här smält, och en hel del av den har ju nu då försvunnit. I skogarna, i alla fall runt omrking oss, är det fortfarande lite kvar. Men annars börjar det bli riktigt bra vårväder. Till och med våran gräsmatta börjar titta fram, som annars brukar ta lång tid på sig!
 
Regn
Haha, okej, för det mesta är jag nog bara irriterad på att det regnar. Men just nu hjälper ju det bara till, om man läser ovanstående funderingar. För snön smälter ju mera då också. ;)
 
En nypa ledighet
Någonting som också bidrar till att sommarlovet inte känns lika långt borta, är ju faktiskt att vi har flera lediga dagar nu innan avslutningen också. Åtminstone tre stycken, varav jag har planer för allesammans redan! :)
 
Årets första cykeltur
Idag tänkte jag faktiskt ta vårens första cykeltur! Det ska bli roligt, eftersom jag inte har suttit på cykeln sen september, om jag inte har helt fel... ;)
 
Bokserier
Förut läste jag väldigt mycket böcker. Det gör jag inte nu längre, har liksom aldrig ork för det. Men nu de senaste veckorna har jag faktiskt läst lite mera än vanligt, och hittat två nya "bokserier" som jag gillar. Det känns mycket mera roligt att läsa serier, när man vet att det finns flera uppföljare som väntar. För tillfället har jag läst två böcker ur båda serierna, den ena har fyra delar hitills och den andra tre. Så de ska jag se till att läsa så snart som de blir lediga på biblioteket! :)
 
Känns som om det mesta har nu är relaterat till vädret. Men det får vara så nu, annars skulle det mesta ha varit samma saker som förra gången jag gjorde ett liknande inlägg. 
 
Emma.