Förbered dig för bloggtorka
Publicerat den

•Tidsinställt inlägg•
 
Tänkte faktiskt ta och bjuda på några, förhoppningsvis uppskattade, tips nu. I brist på annat att skriva om såhär i förväg. 
     Alla får vi någon gång bloggtorka. Dagar, kanske till och med veckor och månader, då man är helt utan inspiration och har ingen som helst aning om vad inläggen ska innehålla. Nu har jag några tips, som du kan använda dig av på bloggen, som en liten förberedelse inför den kommande bloggtorkan. Så har du i alla fall någonting i reserv att publicera när inspirationen tryter. 
 
Spara då och då några bilder. Du kanske har varit ute på en photshoot, eller bara annars tagit en massa bilder, som du gärna vill visa på bloggen. Om du väljer att köra på en bildbomd eller liknande, så spara några bilder. Tre, fyra stycken räcker. Men ladda upp dem färdigt på bloggen, då kan du lätt sätta in dem i ett inlägg, när du lider av bildbrist och/eller inte har någonting annat att skriva om. 
 
Gör en lista av något slag. Påbörja ett nytt inlägg, med en lista. Det kan vara t.ex. saker som du gillar just nu, det du mest av allt vill ha, dina högsta drömmar, några önskningar. Ja, vad som helst. Skriv ner så många punkter du kommer på, spara sedan som utkast. Sen kan du fylla på inlägget vartefter du kommer på mera punkter, när listan är klar och/eller du inte har någonting att skriva om, är det bara att publicera den.
 
Spara som utkast. Om du en dag har riktigt mycket inspiration, och vill skriva om en massa saker, så gör det! Skriv en hel del olika inlägg, men istället för att bombadera bloggen med en massa inlägg, spara några av dem som utkast. Perfekt för att publicera senare, när du inte har någonting annat att skriva om, s.k. bloggtorka.
 
Har du själv något bra tips om vad man kan skriva om när bloggtorkan slår till, eller hur man kan "förbereda" sig lite? Lämna det i en kommentar, så kan jag fylla på listan. Självklart får du även en länk till din blogg, om så önskas. :)
 
 
Emma.






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?