Nytt år och nya möjligheter!
Publicerat den

Gott nytt år till er allihopa! 
Hoppas att året som gått har varit bra för er, och att 2013 blir ännu  bättre. 
 
Bilder från tumblr.



30122012
Publicerat den

Det har varit dåligt med uppdatering från min sida, men jag har bara inte varit på datorn.
Eftersom att soclog, där jag har min egen blogg bara bråkat och inte fungerat som det ska. Så har jag inte haft någon blogglust. Men nu har jag flyttat bloggen till devote.se så nu får vi hoppas att det fungerar där och att jag blir riktigt peppad på att blogga!
Om ni vill får ni gärna gå in och kolla BLOGGEN och också följa den på bloglovin.
Uups, lite "reklam" för min blogg, hoppas det inte gör något! 




TIDSINSTÄLLT - En liten lista
Publicerat den

Hade ingen aning om vad dagens tidsinställda inlägg skulle innehålla. Därför blev det en liten lista, kanske inte det roligaste att läsa igenom, eftersom listor ibland kan bli väldigt långa. Men jag tog bort en liten del, så den inte blir hur lång som helst. 

Anledningen till att jag tog just denna lista är bara det att jag har gjort denna lista förut, och varje gång har det varit åtminstone en sak som blivit helt... Skrattframkallande? 
Haha, kan redan nu säga att jag knappast lyssnar på alla de låtar som dyker upp i svaren, men den här listan gjorde jag 2011, så där finns en massa låtar jag lyssnat på sen dess. 

The Spotify Test!
Du gör såhär: Ta listan som du tycker är allra bäst, Den måste ha över 24 låtar och tryck på "shuffle" alltså slumpa, sen trycker du på next och skriver in låtnamnen!


Hur mår du idag?
Mr. Know it all.

Kommer du komma långt i livet?
Greatest love of all.

Hur är skolan för dig?
Against all odds. ;)

Vilken är ditt livs themesong?
All this way. 

Vilken är din livshistoria?
Stereo ;)

Hur ser din framtid ut?
Club can't handle me - Jahajustså ;)

Hur blir din morgondag?
Gangnam style - Jaha, det låter ju intressant. :P

Vad är det bästa med dina vänner?
Titanium ;)

Vilken sång beskriver dig bäst?
I wanna go - Hahah, i skolan vill jag nästan hela tiden  till olika ställen. xD

Hur ser ditt liv ut just nu?
Beating me up. 

Hur var du som barn?
Teenage Dream - haha. ;)

Hur ser världen på dig?
Hysteria - höhö xD 

Vad tycker dina vänner om dig?
I Cry - Haha ;D

Hur blir du igenkänd av folk?
The light you leave on ;)

Vilken är din livsfilosofi?
Calling ;D

Haha, äsch, fick inga skrattframkallande svar denna gång, nåja.. ;) 
Ni ska ha en finfin dag allihopa!
//Emma 
 



Mitt år 2012 forts...
Publicerat den

Här kommer även bilderna som skulle varit med i inlägget "Mitt år 2012". Det blev ett lite väl långt inlägg, så därför blev det ett inlägg i två delar. Ja, men här kommer bilder tagna under olika tillfällen från 2012! :)
//Emma




Mitt år 2012!
Publicerat den

2012 har varit det bästa året i liv. I alla fall första halvan av året, men den andra halvan har också varit super bra! ♥ Så nu kommer någonting utav en "snabb genomgång" av mitt år 2012.
 
♥ I Januari minns jag inte så mycket speciellt som hände. Jag fyllde 13 år, och hittade på mycket roligt tillsammans med mina vänner. Det var den här tiden som skolan började bli riktigt rolig igen också. 
 
♥ Februari minns jag nästan ingenting av. Haha, minns inte ens om det var i slutet av februari som vi hade sportlov, eller om det var i början av mars? ;) Men det var väll ungefär att vi hittade på en massa roliga saker med kompisarna och sådant. Och så satt jag på hästryggen igen efter över en månads uppehåll (det var en kall vinter). 
 
♥ I Mars var vi bland annat på slalomresa med klassen, och det var riktigt roligt! :) Hittade på roliga saker med kompisarna och red var väll annat jag gjorde denna månad.
 
♥ April minns jag nästan ingenting av heller. ;) Eller jo. Ponnyn, som blev min favorit redan från första stund jag såg henne, ponnyn som jag tyckte så mycket om, träffade jag för sista gången denna månad. Ni kan säkert lista ut själva vad som hände... 
 
♥ Maj måste nog ha varit 2012's bästa månad, nu när jag tänker efter! Livet var helt underbart och en massa roliga saker hände. I skolan hade vi musikkväll, hade väldigt kul tillsammans med mina vänner. Staffetkarnevalen var också i Maj, något av 2012's bästa händelser (fick nya kompisar, och hade riktigt trevligt). ♥ Och så var vi även på klassresa till Uleoborg. 
 
♥ I början av Juni hade vi avslutning, och gick ut lågstadiet. Det kändes lite tråkigt på samma gång som jag verkligen såg fram emot att börja 7:an efter sommarlovet. Jag var med kompisar, red, var på villan och sådana saker denna månad. 
 
♥ I Juli var det väll ungefär samma sak ännu. Red, var med kompisar, simmade, var på villan osv... Och så var det nog någongång nu jag började längta riktigt mycket efter att sommarlovet skulle ta slut och skolan skulle börja igen. ;)
 
♥ Och i Augusti var det bara någon vecka kvar av sommarlovet. Då var jag några gånger med mina kompisar, var och red och ja. Sen började ju skolan igen! Det var riktigt roligt att börja i en ny skola, men en ny klass. 
 
♥ September minns jag nästan ingenting av vad som hände. Haha, och det var ju bara tre månader sedan. ;) Ja, men det var väll ungefär det samma som tidigare månader. Skola, hästar & ridning, kompisar och liknande. 
 
♥ Av Oktobers händelser minns jag väll inte så mycket heller. Alltså, jag kan minnas exakt vad som hände för flera månader sedean, men det som skedde för 2 månader sedan. Nejnej! Men vi var på en liten skogstur med klassen, och resten var väll ungefär som vanligt. Skolan, kompisar och hästar & ridning. Det regnade mycket också. ;) Höstlovet var då också, och jag var även på dop. 
 
♥ I November kom det första snön som stannade kvar! :D Det andra som skedde var väll mest det samma som de tidigare månaderna. 
 
♥ Och nu har vi December... Vad har hänt hitills denna månad då? Jo, julkalendern har börjat, vi har haft mycket roliga händelser i skolan, och snart är det julafton också! (skrev detta inägg den 21 xD). Som näst på schemat är en resa till Egypten! :)
 
Hur har erat år varit? Har det skett några stora förändringar, eller någonting riktigt roligt?
//Emma 
 
Skulle även ha satt in en massa bilder tagna under 2012, men inlägget blev lite väl långt då. Så bilderna kommer i ett skillt inlägg. 



Min julafton
Publicerat den

Hoppas att ni hade en riktigt fin julafton igår allihopa! Det hade i alla fall jag. Käkade, spelade spel, kollade på Kalle Anka och två stycken filmer, öppnade julklappar och umgicks med familjen. 
 
Blev super nöjd med mina julklappar också! Tusen tack allihopa! :) Av släkten och så fick jag sammanlagt 40 euro, ett presentkort, nagellack, garn, balsam och schampo, en konfektask, påslakan, högtalare till datorn♥ och lite till. Av familjen fick jag en ny mobil! Det behövdes, kan jag lova er. 
Får säga adjö till den silvertejpade saken jag haft en tid nu, och välkomna en Nokia Asha 306
 
Min tidigare mobil, en Nokia 5530 Xpress music. Har tyckt riktigt mycket om den, haha, men den senaste tiden har den varit lite halv fungerande. 
Bilden är tagen i början av sommaren. Där hade den ännu inte blivit tappad i en vattenpöl, och var inte tvungen att vara silvertejpad för att hållas ihop. ;) Även några skador på displayen, fem gröna prickar och ett blått sträck som kommit dit för kanske två veckor sen. Hur vet jag inte men. :P
 
Men nu har jag då alltså denna mobil;
 
Nej, nu ska jag börja packa vad jag ska ha med mig till Egypten. På lördag åker vi dit, men ska till södra Finland nu först. Och dit åker vi imorgon. 
Har fixat några tidsinställda inlägg, dock blev det inte så många eftersom jag inte hade någon fantasi om vad de skulle innehålla. Men några blev det i alla fall. :)
 
Ha en superfin julhelg, och ett riktigt bra jullov! 
//Emma
 
 



GOD JUL!
Publicerat den

Måste önska er God Jul från min sida också, dock lite sent.
Men bättre sent än aldrig, som dom brukar säga ^^
Hoppas ni haft en bra Julafton.
Godnatt! 



Trevlig julafton!
Publicerat den

till er allihopa. Och jag hoppas att ni får en riktigt trevlig julafton. ♥
//Emma 
 



Julen är här!
Publicerat den

Ja hörni, nu är det jul igen! Och snart är det nyår också. Detta året har verkligen gått fort. Men ni vet vad folk brukar säga; "tiden går fort när man har roligt", det stämmer också. 2012 har varit ett av de absolut roligaste åren i mitt liv. :)
 
Haha, passande att slänga in lite snack om att det snart är nyår här mitt i detta "juliga" inlägg. ;) Har ni läsare några skillda planer för dagen? Ska ni vara hemma och fira, eller ska ni åka bort någonstans? Själv firar jag då min andra julafton ikväll. Är bara hemma med familjen, ska väll äta, kolla Kalle Ankas jul (ett måste ;D) och så var det ju det här med julklappar sen också. Senare ikväll ska jag även titta på "Svensson svensson - I nöd och lust", som jag har för mig att den nya filmen heter. :)
 
Hoppas att ni får en riktigt fin och mysig julafton allihopa! 
//Emma 
 
                                                                                            Weit



Christmas
Publicerat den

Sitter här och dricker glögg och njuter av att inte behöva åka iväg till skolan imorgon!
Idag har jag varit en sväng in till stan, höjt mysfaktorn i rummet med ljus och lite mera lampor, varit ute och faktiskt också varit och skidat en liten bit. Nu sitter jag här nyduschad och skall snart söka mej under täcket.
Jul imorgon då!(eller egentligen idag, eftersom att klockan är 00:27)
Vi hörs! Ha det bra och en riktigt God Jul till er, alla fina bloggläsare!
http://www.youtube.com/watch?v=isF_4Gj5I_E
Denhär låten är såå fin. 



En magisk vinterkväll, då önskningar slår in...
Publicerat den

Vilket vackert väder vi har här hos oss idag! Det är riktigt längesedan det har varit såhär fint. Solen lyser och det är väldigt härligt utomhus, trots att det är -23 grader (heh, det var -28 i morse). Riktigt bra jul väder!

Ja, imorgon är det ju julafton då! Själv ska jag, som vanligt, fira två gånger. Första "julaftonen" för min del är ikväll, och den andra imorgon då förståss. ;)
 
Blev inte så mycket uppdaterande här igår. Men åtminstone jag hann inte. Julstädade mitt rum, satte upp julgranen och bakade julmuffins (som sist och slutligen inte såg så "juliga" ut ändå). 
Nu ska jag börja göra mig i ordning för kvällen. Ha en finfin dag, och om det inte blir några mera inlägg i kväll eller imorgon så; GOD JUL!
 
//Emma 
 
Två bilder tagna i bilen. Bara som ett bevis på att solen lyser. ;)



2 dagar kvar...
Publicerat den


22 December har vi idag. Tänk att det är bara två dagar kvar till julafton! Den här veckan har verkligen gått fort, man hinner ju knappt med. 
 
Idag ska jag börja julstäda mitt rum, det behövs kan jag säga, troligtvis baka och så ska jag sådär smått börja packa inför resan också. 
Hoppas att ni får en finfin lördag!
//Emma
 
P.s. Vi deltar i "Veckans blogg" hos Linnea, vill ni rösta på oss eller kolla in de andra bidragen så klicka här för att komma direkt till inlägget. D.s.



JULFEST - Outfit
Publicerat den

Här har ni bilder på dagens julfest outfit.



Vad vill ni läsa om?
Publicerat den

Som jag redan nämnt i några inlägg så kommer jag att resa till Egypten en vecka. Under tiden tänkte jag fixa tidsinställda inlägg, så att det blir lite uppdatering från mig också. 
 
Så nu vill jag gärna veta vad ni vill läsa om i de tidsinställda inläggen?
Finns det någonting speciellt ni vill läsa om? Eller bilder ni vill se? Släng in en kommentar till detta inlägget i sådana fall. Skulle bli mycket tacksam över tips och ideér. För själv har jag ingen aning om vad de ska innehålla, jag vet ju inte vad ni vill se. :)
 
//Emma 
 



Julfesten man sett fram emot...
Publicerat den

... måste man såklart missa på grund av en dum, dum förkylning! Jäpp, har blivit sjuk på nytt. Var borta en dag från skolan, men for dit igen igår. Vilket jag tydligen inte skulle ha gjort. Kanske skulle jag ha varit frisk idag om jag stannat hemma ännu igår? Men det är lite för sent att tänka på det nu. :( Har sett fram emot julfesten i flera veckor nu, och det är så typiskt att man måste vara sjuk då.
 
Haha, nej nu ska jag sluta att sitta här och tycka synd om mig själv. Det finns mycket värre saker som händer, än att jag missar julfesten. Istället ska jag tänka på vad jag har att se fram emot. Julafton, och så åker vi till Egypten den 29 (december)! :D
Och på tal om det så borde jag snart börja packa, och leta efter min kameraladdare som varit borta flera månader, har ingen aning om var den håller hus. 
Tidsinställda inlägg ska jag också ha fixat. Som jag redan i något annat inlägg skrev ska jag göra ett "Mitt år 2012" inlägg. Det ska jag börja på med redan nu, tror jag.
 
Om ni har någonting speciellt ni vill läsa om/se bilder på i de tidsinställda inläggen som kommer vara min del av uppdateringen under en vecka, så kommentera. Det är alltid roligt med lite tips och ideér från andra också! :)
Haha, nu slutar jag innan inlägget blir allt för långt. Ha en finfin dag! ♥
//Emma 
 
                               Bildkälla 1, bildkälla 2, bildkälla 3
 



20122012
Publicerat den

Coolt datum vi har idag ^^ 
Slutade skolan redan klockan 11.45 idag, eftersom att vi har julest imorgon. Bussarna gick (borde ha gått) 12.20.
Men vår buss (och en annan buss) var ungefär 15-20 minuter försenad, så där stod vi och frös och var ISKALLA.
Sen jag har kommit hem har jag inte gjort så mycket, men prövat julfest outfiten, slagit in lite paket och kollat julkalendern.
Hade inget mera att säga. Ha det bra! ♥



Just girly things...
Publicerat den

//Emma

 


 



Sjuk!
Publicerat den

Usch, har blivit sjuk och är hemma från skolan idag. Fint, lagom till jul och allt roligt som händer! Men men, det blir nog troligtvis skolan för mig imorgon igen. 
 
Kommer nog att uppdatera lite under dagen, eftersom jag inte har så mycket annat för mig idag. Åtminstone dyker det upp lite bilder här snart, som jag sitter och redigerar just nu! :)
Någon dag denna vecka (eller nästa) ska jag även fixa ett "Mitt år 2012" inlägg, där jag sammanfattar året som gått...
 
Nu har jag ingenting mera att berätta. Ha en finfin dag allihopa!
//Emma 
        
 



Julen närmar sig
Publicerat den

Hej på er!
Sitter just nu bara och slösurfar lite. Har precis kommit hem igen efter att ha varit och handlat de sista julklapparna. Så nu har jag allt det fixat!
Skolan idag var riktigt rolig, hade textilslöjd (x2), finska och modersmål. Jag har även varit med Emelie en stund också! :)

Som i de senaste inläggen kommer jag också idag nämna att det riktigt snart är jul. Bara 6 dagar kvar nu! Imorgon är också sista "vanliga" skoldagen. På torsdag har vi bland annat knytkalas och frågesport, och på fredag är det julfest. ♥
Hoppas att ni har en riktigt trevlig kväll allihopa! 
//Emma :)
 
Slänger även in några julsånger här till sist också. ;) 
 
♦ Wham - Last christmas
♦ Tommy Körberg & Sissel Kyrkjebo - Julen är här
♦ Molly Sandén & Magnus Carlsson - Julens tid är här 
♦ Rudolph the red nosed reindeer 
♦ Mariah Carey & Justin Bieber - All I want for christmas is you 
♦ Busungarna - Tomten jag vill ha en riktig jul  



MONDAY
Publicerat den

Idag har jag:  ♥ Försovit mej, vaknade 1½ timme för sent
                        ♥ Stressat igenom morgonen
                        ♥ Skrivit engelska prov - sista provet före jul
                        ♥ Haft samhällslära
                        ♥ Ätit äcklig mat i skolan
                        ♥ Kollat film
                        ♥ Haft matematik - räknat på dator
                        ♥ Gått hem från bussen - iskallt!
                        ♥ Gjort ett skal till Iphone
                        ♥ varit ute
Härlit när man försover sig och måste stressa, som aldrig förr. Sen när man kommer till skolan, ska man direkt sätta sig och skriva prov! Jag kan inget annat än älska det! Men nu är jag iallafall hemma och resten av dagen har gått bra. Något mera hade jag inte att säga. Ha det bra!



Hemma igen/Måndag
Publicerat den

Hej!
Nu är jag hemma från "resan" igen, vi kom igår kväll. Så nu kommer jag börja uppdatera igen jag också, orkade bara göra ett tidsinställt inlägg eftersom jag hade lite dålig fantasi om vad de kunde innehålla. ;)
Hade en riktigt bra helg! På fredagen var jag bara hemma, på lördag tog vi tåget till södra Finland och var där en natt.
 
Måndag har vi idag, har inte gjort så mycket ännu. Först skolan, slutade två timmar tidigare för ett besök till sjukhuset och sen in till staden. Jag skulle leta efter ett par jeans att ha på julfesten, men hittade tyvärr inga! Nåja, får ta ett par gamla då istället, som jag ska ha tillsammans med en röd och mörblå skjorta. :)
 
Ha en fortsatt trevlig dag allihopa! ♥
//Emma :)
 
Shit i love - Tumblr
 
 



BOKTIPS - Tretton skäl varför
Publicerat den

Tretton skäl varför
Jay Asher
"Du kan inte stoppa framtiden. Du kan inte spola tillbaka det förflutna. Enda sättet att få veta hemligheten är att trycka på play.

Clay Jensen vill inte ha något att göra med banden som Hannah Baker spelade in. Hannah är död, resonerar han. Hennes hemligheter ska begravas med henne. Sedan berättar Hannahs röst för Clay att han finns med på hennes band och att han, på något sätt, är medskyldig till hennes död. Clay fortsätter att lyssna hela natten. Han följer Hannahs inspelade röst genom den lilla staden och det han upptäcker förändrar hans liv.

För alltid."
 
Detta var, enligt mig, en riktigt bra bok som är värd att läsas! En sådan bok som man inte kan sätta ifrån sig, utan man bara "måste" läsa vidare.
Någon annan av er läsare som läst denna? Vad tyckte i sådana fall just du om boken?



Tidsinställt - Lol that's me
Publicerat den

Lag märke till att det ibland kan ta en stund innan bilderna börjar "röra på sig/fungera", men det är bara att vänta en stund och låta sidan ladda. :)
 



RÖSTAA!
Publicerat den

Vill ni vara snälla? - rösta då på min bild!
För någon månad sedan var min bild i en tidning som heter MegaMedia
Och nu har jag igen en annan bild, i samma tidning.
Så nu tycker jag ni kan var snälla och rösta på min bild!
Jag kan alltså sen vinna 100€ (1000 SEK)
Bilden ni röstar på 

GÖR SÅHÄR:
♥ Gå in på http://www.megamedia.fi/
♥ Klicka på Digialbum (bild 1)
 Klicka sedan på Digialbum v50. (bild 2)
 Sedan klickar du på nummer 9 och sedan på Rösta! (bild 3)








Ni är bäst och sötast och finast och rarast och underbarast om ni röstar! ♥
Kommentera gärna här under när du röstat, så jag kan tacka dej! ;)



Helg!
Publicerat den

Hejsan!
Jag har haft en riktigt rolig skolvecka, men är riktigt glad åt att det äntligen är helg. De senaste dagarna har gått så långsamt (trots att de ändå varit skojjiga ;D). Och återigen kommer jag nämna att det verkligen inte är länge kvar till jul. Bara en vecka kvar i skolan, som mest består av roliga dagar (då det händer en massa andra saker än vanligt) och julfest. :)
 
Nu ska jag börja fixa några tidsinställda inlägg till imorgon och söndag. Har ingen idé om vad de ska innehålla, men någonting kommer jag väll på. 
Ha en riktigt fin helg allihopa! ♥
 
//Emma
 
 
 

 
 
 
 
 



Äntligen fredag
Publicerat den


 
Just nu sitter jag i bussen påväg hem från skolan.
Har varit en helt okej dag, med matematik, finska teater övning och textilslöjd x2.
Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, men det ser vi då.
Ha en fin fredag alla fina bloggläsare! ;) 



LUCIA
Publicerat den

13 December 2012 - Lucia
Dagens lucia i skolan var riktigt fin och bra. Det är alltid Gymnasiets ettor som har lucia för oss.
Nu ska jag ställa mej iväg på ett ytterligare lucia. Här i vår by.
Kameran får stanna hemma idag, det är endå så kallt. Men några bilder med Iphonen ska jag väll
försöka få.
Nu ska jag ställa mej! Ha de gott!

Dålig bild från min Instagram



There's just one life to live and there's no time to wait, to waste...
Publicerat den

Hej!
13 december har vi idag, vilket betyder att det är lucia. Själv tycker jag inte alls att det känns som om det skulle vara någon "speciell" dag.
Ikväll ska jag, som många andra, och kolla på luciatåget som går genom byn. Det brukar vara riktigt roligt! Någonting annat har jag väll inte att berätta. Hoppas att ni allihopa har haft en riktigt bra dag! ♥
 
//Emma
Rubriken har väll inte riktigt någonting med inlägget att göra. De bara sjöng det i en sång som spelades i radion under tiden jag skrev. ;)
 
 



Onsdag
Publicerat den

Idag har det varit en riktigt bra dag! Jag har haft det riktigt kul hela dagen, roligast var det i skolan. "Matte", gymnastik, hälsa och finska var på dagens schema. Vi gjorde ingenting speciellt (förutom att vi var på en liten promenad på hälsa timmen) men det har ändå varit roligare än vanligt på något sätt. 
 
Imorgon är det redan 13 december, och Lucia. Hah! Känns inte alls som att det är så nära till julafton. Men så är det. Och eftersom det händer en massa roliga saker nu de här två sista veckorna innan 24 december så tror jag det kommer gå riktigt snabbt! Ska bland annat bort i helgen. Jag ska försöka fixa några tidsinställda inlägg, så det blir lite uppdatering från mig också. ;)
 
Det här blev nog ett lite tråkigt inlägg (och rätt långt?). Så det kommer några "That's my little fact" här på slutet också. Ha en fortsatt fin vecka allihopa!♥
//Emma :)
 
                               
     
      
 



12.12-12 12:12:12
Publicerat den

Ni missade väl inte 12.12-12 12:12:12 idag?
Jag kom iallafall ihåg det, höhö

Dagen har varit tröttsam och tråkig, men den har rullat på som vanligt bara.
Lucia imorgon. 
Något mera hade jag väl inte att säga :)

Bild från min Iphone



Frisören
Publicerat den

Idag har jag varit hos frisören!
Skönt att slippa alla slitna toppar och den fula utväxten, nu är jag fräsch i håret igen! ;)
Blev lite kortare och lite ljusare, som vanligt ;)

Nu ska jag kolla julkalendern.
Sen är jag tvungen att leta efter mina skridskor till morgondagens gymnastikpass.
Hade gött!



And that's who I am...
Publicerat den


Dessa bilder stämmer riktigt, riktigt bra in på mig. 
Jag fortsätter att uppdatera med bilder, ska försöka skriva något inlägg idag eller imorgon också. :)
Ha en fin kväll!♥
//Emma :)
 

 
 



MONDAY
Publicerat den

Har varit dåligt med uppdatering i helgen, men jag har bara inte orkat!

Kom just hem, har varit och städat. Tänkt  kolla julkalendern ennu före jag går och sova ;)
Finska prov imorgon, kommer inte orka öva någonting, men tar det på talang, det är endå inte så svårt.
Dagen annars har varit sådäär, har varit ganska trött, men tjaa annars helt ok.
Efter skolan åkte jag iväg till stan med P, på ett litet ärende.
Jaa, så mycket annat hade jag väll inte att säga
Godnatt i förväg! ♥


några från we ♥ it

 

 

 




Mera we<3it bilder
Publicerat den

Alla bilderna är från we♥it!

Blev ännu en gång uppdatering i form av bilder från we♥it. Skulle även idag länka till bildkällorna, men fortfarande vägrar länkarna att sammarbeta med mig!

Ska försöka att skriva något inlägg snart också, men jag har ingen aning om vad ni vill läsa om. Så tips uppskattas! ;)
Nu ska jag slösurfa en liten stund till, och sen blir det att plocka fram läxorna. 
Ha en fin dag! ♥
//Emma :)



We<3it
Publicerat den

 
Bild 1, bild 2, bild 3, bild 4, bild 5, bild 6

Där kom några julbilder, alla från we♥it. :) Dock fungerar bara två av länkarna till bildkällorna. Till bild 1 och 2 fungerar det, men de övriga bildernas länkar bara bråkar. Ska försöka fixa det senare idag. ;)
Ni ska ha en fin söndag allihopa!
//Emma :)
 
 


 



Lördag
Publicerat den

Hej!
Känns riktigt bra med helg nu, har varit en rätt så tråkig skolvecka. Igår trodde jag nästan hela dagen att det var måndag, för att vi var lediga i Torsdags. Men som tur är så var det ju inte riktigt så. ;)
        Hade en riktigt bra Fredagskväll också! Var med Emelie hela dagen, och vi hade väldigt roligt. Drack glögg, kollade på X-factor, var utomhus, skrattade, pratade och en massa andra saker! :D
 
Just nu sitter jag bara och slösurfar medans jag lyssnar på julmusik. Tyvärr har jag inte fått någon julstämning ännu, trots att julpyntet är uppe och snön har kommit till oss nu också!
Bara 16 dagar kvar till jul nu, längtar!
 
Hade ingenting mera att berätta nu. Ha en riktigt fin Lördag allihopa!♥ 
//Emma




Ledig!
Publicerat den

Har ennu en ledig dag!
Eftersom att vårt land har födelsedag idag - Finlands självständighetsdag.
http://www.youtube.com/watch?v=QwveCCwhBJk



HELSINGFORS
Publicerat den

YUHU.
Ni kanske märkte att det var väldigt tyst här på bloggen från min sida igår.
Jag var nämligen på en 'dagsresa' till huvudstaden, Helsingfors, med två dansgrupper från min skola.
Vad gjorde vi där? 
Nå först fick vi shoppa i ungefär 2 timmar, det var jätte stressigt, så jag hann typ inte köpa någonting.
Vi skulle egentligen haft ca 2½-3 timmar på oss att shoppa. Men tåget var lite över en halv timme försenad...

Sedan efter 2 stressiga timmar på stan tog vi (några av oss) spårvagn till balettenSnödrottningen (det var det vi egentligen skulle kolla) vid Operahuset. 
Föreställningen tog ca 2½ timmar, med en ca 20 minuters paus medräknat.

Baletten var heelt över mina förväntningar. Jag hade bara förväntat mej att dom hela tiden skulle dansa balett...men det var som en berättelse, där med eller vad man ska säga.
Men iallafall var det riktigt mäktigt.

Baletten slutade 17.30 och vi tog spårvagn tillbaka dit var vi var före.
Då vi ennu hade 1 timme på oss att shoppa och äta. Nu blev det ennu mera stress.

Vi åt snabbt @McDonalds. Sen tyyp sprang vi iväg för att hinna till nåågra butiker ennu.
Men hittade ingentng nu heller.

Tåget tillbaka åkte kl. 19.00 med en halvtimmes försening (igen).
Hem till tågstationen kom vi strax över 23, så jag var hemma ungefär 23.30.
Var döslut, så gick och sova direkt. 

Bilderna från kameran har jag ennu inte laggt in till datorn, så dom kommer en annan dag.
Tills vidare, Instagram-bilder.

#seinäjoki#byter#tåg#on#our#way#to#helsinki
#capital#
balett#snösrottningen#train@pernillamaenpaa#och#flera#andra
#helsingfors#snödrottningen#balett#operan



Vinter!
Publicerat den

 

Kom lite vinter bilder där. De flesta är tagna förra året, och några är även från julafton. :) Haha, den sista bilden, längst till höger hänger kanske inte riktigt ihop med de andra. Tänkte bara visa hur det såg ut här hos oss den 26 December 2011 (alltså dagen efter julafton). Grönt och ingen snö!
Hade ingenting mera att berätta om. Mera uppdatering kommer säkert idag eller åtminstone imorgon. Ha en fin (självständighets)dag allihopa!♥
//Emma :)
 



Ledig imorgon!
Publicerat den

Hejsan!
Sitter som bäst och njuter av att veta att vi är lediga imorgon (Finlands självständighets dag). Har ni läsare några särskillda planer för morgondagen? 
Själv ska jag åtminstone baka. Pepparkakor, lussekatter och sådant!
 
Kommer inte på någonting mera att skriva om just nu. Det är fortfarande samma sak. Jag vill verkligen uppdatera här, men jag har ingen aning om vad jag ska berätta/skriva om!
Men ni ska ha en finfin kväll allihopa! ♥
//Emma :)
 



Bilder jag gillar #2
Publicerat den

 
bildkälla                                                                                            bildkälla
 
bildkälla                                                                                            bildkälla
 
bildkälla                                                                                          bildkälla
 
bildkälla                                                                                        bildkälla

I brist på annat att uppdatera om så kom det ett till "Bilder jag gillar" inlägg.
Ha en fin fortsättning på kvällen! ♥
//Emma
 



Ett äpple! ♥
Publicerat den

Heej på er!
Igår blev jag äntligen ägare till det efterlängtade äpplet, kolla här! 
Stt gryniga bilder, meen...






@skolan
Publicerat den

Tänkte göra ett inlägg här snabbt från mobilen.
Sitter just nu i skolan, har rast. Så nu har jag endast en lektion kvar, sen heem! :D
Får se vad jag ska göra. Hoppas Emma inte har något annat så att jag kan vara med henne. Nu ska jag snart på lektion, hörs mera sen. 
Haha, oj ni får vrida på huvudet ;)
 



Bilder jag gillar...
Publicerat den

  
bildkälla                                                                                       Bildkälla
 
 
bildkälla                                                                                     bildkälla
 

Vill ni ha flera inlägg som detta? :) (Just nu vill jag uppdatera här, men har ingen som helst inspiration. Blir tråkigt att bara skriva om tex. skoldagarna, så tips och ideér på inlägg uppskattas!)
//Emma



Måndag
Publicerat den

Hejsan! :) 
Idag har det snöat väldigt mycket, härligt! För några veckor sedan fick vi riktigt mycket snö också, men tyvärr stannade den bara i några dagar. Och kallt börjar det också bli här, hade -20 grader igår kväll. Vintern kommer med stormsteg!
 
Nu ska jag ta och fota lite, det är så längesedan jag använde kameran sist. Kanske några bilder dyker upp här senare? Haha, vilket tråkigt inlägg det här blev. Slänger in några bilder i inlägget nu också, de flesta har väll nog blivit visade förut. (Och ja, jag är medveten om att de flesta är sommarbilder, vilket inte är det mest passande just nu ;D)
Ha en riktigt bra kväll! ♥
//Emma
 
 
 
 



Lillajul!
Publicerat den

Hej!
Tiden går snabbt, tänk att det redan är 1 december och "lilla jul" (idag har det till och med snöat lite)! Det känns inte alls som om det var flera månader sedan vi började skolan igen efter sommarlovet. Men så är det!
 
Eftersom jag inte har gjort så särskillt mycket idag, har jag inte riktigt någonting att skriva om. Bjuder istället på några "Justgirlythings" bilder. Hoppas på att jag kan skriva ett eller flera intressantare inlägg imorgon. 
Om det är någonting speciellt ni vill läsa om, så kommentera!
 
Trevlig kväll! ♥
//Emma
 
224021_451987384857666_717195883_n_large
bildkälla
Tumblr_me9juvte111rlklkeo1_500_large
bildkälla
Tumblr_me9fvy1ux81rlklkeo1_500_large
bildkälla
14295_231826983615053_8320770_n_large
bildkälla
45298_233113123486439_1499865882_n_large
Bildkälla
 
 
 



Last day
Publicerat den

Sista dagen på Supermarket igår.
Fick sluta typ 45 minuter tidigare och fick en fiinfin "tack present" som bestod av pringles, nalle puh chokladkalender, godispåse och smurflimsa.
Tack! &hearts;



Problem
Publicerat den

Ojdå! 
Såg just att gårdagens försök att mobilblogga inte gick så bra. Endast rubriken kom upp.
Har nog bloggat från mobilen förut, så jag vet inte vad som hände och varför texten och bilden inte kom upp :O

Nåjaa, första December.
Tanken när jag vaknade *hoppas det snöat mycket inatt och att det är helt vitt på marken*
Öppnar rullgardinet, i hopp om att se vitt... *NOO! GRÖÖÖNT!*
Men kollade nyss ut, och det snöar faktiskt nu, men inte så mycket så att det skulle täcka marken.
Ha det bra!
558784_303398169762121_2097746042_n_large74289_486317688075207_1262606115_n_largeDays_till_christmas23_largeTumblr_mebs8ozjem1rlk1h6o1_500_large