Måndag
Publicerat den

Hejsan!
Nu är jag tillbaks från en liten resa jag varit på, så nu ska även jag försöka uppdatera lite. Dagens väder är uselt, men som tur är har det varit bättre under helgen. :)
Vad mera har hänt sen sist då? Inte så mycket, egentligen. Några flera dagar av sommarlovet har försvunnit. Haha, jag längtar enormt tills skolan börjar. Så för mig gör det ingenting att sommaren snart är slut. :)) 
Har fått skaffat allting jag ska ha till skolan också, förutom nya skor. Men ett par skor ska jag väll nog hinna hitta innan det är dags. ;)
Ja, någonting mera hade jag väll inte att säga. Mycket intressant inlägg, men men. Ha en fin dag!
//Emma :)
 



ATM!
Publicerat den





Låg uppdatering
Publicerat den

YUHU.

Det har varit jätte dåligt med uppdatering från min sida. Kollade just att det är en hel månad sedan jag uppdaterade senast WHAAT??
Men som jag sagt förut så när jag har en egen blogg så skriver jag ju allt jag har att skriva om där. Sen när jag ska uppdatera här på bloggen. Så är det ju bara; vad ska jag skriva om? det blir ju bara samma saker som jag skriver i min egen blogg...så därför är det ganska dåligt med uppdatering från min sida. Men nu tänker jag inte bry mej i om det blir samma saker i båda bloggarna utan nu ska jag uppdatera!

Det har hänt  mycket sedan ni hörde något av mej sist. Men tänker nu inte börja berätta allt, det tar nog en evighet isåfall. Men från  och med idag ska ni få följa med mej förhoppningsvis varje dag vare sig det blir samma som jag skriver i min egen blogg eller inte! Men besök gärna ---> http://emelie-eee.soclog.se/
Hade!

en bild från när jag blev konfirmerad kan ni få se. bilden blev ju mega stor :O





Turn this up on the radio
Publicerat den

Hej!
Tänkte jag skulle uppdatera lite. Men kom inte på någonting att skriva om, så istället bjuder jag på lite låtar som jag lyssnat mycket på nu den senaste veckan. Jag säger bara, dessa låtar är bra(enligt mig) så; turn this up on the radio!♥
//Emma :)
 
 

Denna sång lyssnade jag väldigt mycket på för kanske ett halvår sen. Spelar den inte lika mycket längre, men jag gillar den fortfarande. ♥ :)
 



Dåligt med uppdatering, igen.
Publicerat den

Hejsan!
Haha, det är har inte varit särskilt bra med uppdatering här nu... ;)
Vädret är typ väldigt uselt. Denna sommar har vädret verkligen inte varit någonting att skryta med. Säkert sämst på flera år.
Snart börjar skolan igen också, det blir väll rätt så roligt! Det är väll typ lite mera än tre veckor kvar av sommarlovet, om jag inte har fel. :)
Idag har jag varit på en hästutflykt med roliga personer! Vi har klappat jätte, jätte söta, små föl, ätit glass, besökt en hästbutik, haft lite picnic och det som nog var bäst av allt så for vi till sist och simma med hästarna. <3 Det var väldigt härligt, och kuul! :D
Senare i veckan drar jag iväg på en liten resa över helgen. Så värst många andra planer har jag inte riktigt kvar för sommarlovet. Bara några enstaka. Den här sommaren har gått fort, i alla fall om du frågar mig...
Hade inte någonting mera att säga nu. Ha en fin dag, tjingeling!
//Emma
 
 
 



Söndag
Publicerat den

Hejsan!
Skrev ju i förra inlägget att det inte kommer vara särskillt mycket med uppdatering från min sida, för en vecka framöver. Men nu är den veckan över, och jag ska försöka uppdatera lite.
Snart är ju sommarlovet slut också. Bara typ en månad kvar... Och jag har inte gjort nästan någonting denna sommar. Varit med vänner, varit på villan och sådana saker. Så har jag även varit till Power Park också, men inte så mycket mera. Faktiskt så ser jag nog fram emot att skolan ska komma igång. Börjar ju i 7:an till hösten, så det blir ju en ny skola och en ny klass. Så jag ska inte gnälla över att sommaren snart är slut! ;))
Hmm, intressant det här nudå... :) Tänkte bjuda på lite bilder här nu istället.
Ha en fin dag!
Tjingeling!
//Emma
 

Jordgubbar♥
 
 
 
 



Bilder
Publicerat den

Hej!
Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder här nu, i brist på annat. Kan bli lite dåligt med uppdateringen från min sida, den här kommande veckan. Men men. :)
Ha det fint!
Tjingeling!
//Emma :)
 



Power Park
Publicerat den

Hallå där!
Tänkte att jag skulle vara lite aktiv här nu, och skriva ett litet inlägg... ;)
Idag har jag varit till Power Park (nöjespark), och åkt karuseller så jag har fått huvudvärk, och blivit alldeles snurrig. xD Men kul var det i alla fall!
I måndags var jag även på bio. Var och kollade Ice age 4! :) Man blir nog aldrig för gammal för de filmerna inte. Den var nog riktigt bra! :D
Hade inte någonting mera att säga nu, kanske skriver jag ett inlägg imorgon också. Får se. :) Ha det fint! 
Tjingeling!
//Emma :)