Sunset
Publicerat den


Det var en riktigt fin solnedgång hos oss igår... Hann få några bilder på den, tyvärr inte när den var som vackrast, men bättre än ingenting! :)
 
Emma. 
 



Gårdagen...
Publicerat den


Det blev ingen bloggning från min sida igår, hade helt enkelt inte någonting att skriva om. Har väll inte så mycket att säga nu heller, men ett litet inlägg ska jag nog få ihop. :)

Gårdagen bestod av dator- och tv tittande, en sväng in till staden och en promenad hann jag också med under eftermiddagen när solen var framme en stund. 
 
Nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning. Ha en super bra dag allesammans! ♥
Emma. 



Toiletbag
Publicerat den


Gjorde en toalettväska/sminkväska på handarbete i fredags.
Inte mera invecklad än såhär. Hel röd, med vita detaljer så som dragkedja och innertyg. Plus en liten ficka inuti.




On my way
Publicerat den

Sitter i bilen upp mot norr. Ska spendera resten av sportlovet där. Skoj!
Uppdaterar antagligen nog någonting från fjällen, men isåfall så håller säkert Emma er uppdaterade ;)
Ha det bra så hörs vi!
XOXO Emelie




Med Emma
Publicerat den

Sitter just nu i Emmas fåtölj och väntar på att hon ska ha ätit klart. Vi har haft en kul dag och ska fortsätta och ha ennu kulare! Vi har också idag "upplevt gamla minnen" med bland annat singstar-marathon, cappucino och glass, varit ute i snön och så vidare. Fint väder blev det nu också, så då ska vi ut igen. Nu sätter jag punkt här och önskar er en fin fortsättning på den här dagen och lovet, för de som är lediga :)

Här får ni en bild på Emmas katt, bara för att han är med mej i rummet :P




Underbart väder!
Publicerat den

Igår snackade jag om att det var härligt väder. Och nej, då visste jag inte hur det skulle vara idag. Första dagen på hela vintern här hos oss som snön glittrar. Solen lyser, och med bara -3 grader är det ganska perfekt! 
Och det gör ju inte saken sämre att vi har sportlov, och att hela dagen ska spenderas med Emelie. Jag kan nästan ana att vi är utomhus ganska länge. ;D
 
Så, nu har jag babblat väder i två inlägg på raken. Så det får räcka med det nu. ;) Ha en super bra måndag allihopa,  och glöm inte att njuta av vädret om ni också har soligt och fint! ♥
 
Emma. 
 
 



Det doftar... Vår?
Publicerat den

Haha, innan ni börjar undra över rubriken så kan jag berätta att det var min reaktion när jag klev utanför dörren idag. Fåglarna kvittrade, snön hade börjat smälta och det droppade vatten från taken. Det var inte sådär slaskigt och äckligt som det brukar börja bli när våren är på väg, utan det var bara fint, ganska varmt och härligt! På något sätt doftade det även vår. ;)

Och bara för allt detta "Vår snacket" så blir det även några bilder från ungefär Mars/April - Maj 2012. :)
 
 



Lördag
Publicerat den

Första dagen på sportlovet, eller ja. Egentligen är ju det först på måndag, men strunt i det. ;) Häst var som sagt på schemat idag, och jag fick träna ponny agility. Det var riktigt roligt, trots att det blåste rätt mycket! 
 
När har ni läsare sportlov? Nu nästa vecka, eller har ni haft redan? 
 
Ha en super bra lördag allihopa! ♥
Emma. 
Bild från en något solig dag i Januari. Tyvärr har denna vinter inte bjudit på många såhär fina dagar. :/



Frusna bär och yogurt
Publicerat den

 
Morgonens frukost, vanilj yogurt och frusna bär. (Tilläggas bör dock att det är sällan min frukost ser sådär "bra" ut ;D). 
 
Emma.



Sportlooov
Publicerat den

Nu har äntligen det efterlängtade sportlovet hittat fram. Så skönt med 9 dagar ledigt från skolan, alla prov, läxor och den obekväma skolbänken. Jag började mitt sportlov på bästa sätt med tjejerna @sesam. Åt god mat och hade det trevligt. Att vi blev mätta kan vi ju heller inte glömma att nämna. Idag har jag bara packat lite. Senare blir det kalas och ikväll ska vi till Emmas (Y) toppen!
Här är två stycken bilder från igår.




Sportlov!
Publicerat den

Kom hem från skolan för lite mera än en halv timme sen. Skönt med fredag idag, så behöver man inte kliva upp till skolan igen imorgon. Men vänta nu, vet ni vad som är ännu bättre? Höhö, jo, det blev till sportlov nu också. 9 dagars ledighet är inte helt fel! :)
 
Har själv inga planer ännu. Jag ska väll utöva den sporten jag är bäst på. Att lata mig. ;) Hehe. Nej men imorgon är det i alla fall "häst" på schemat, och om jag inte har helt fel skulle vi väll träna ponny agility. Roligt! 
 
Ha en fin helg, och ett trevlig sportlov alla ni andra där ute som också har ledigt nu! ♥
     Emma. 
 
Återanvänder denna bild, i brist på annat...



Någonting jag snubblade över...
Publicerat den

Detta citat var någonting jag snubblade över här om dagen. Lånade en bok från biblioteket i skolan, och detta var det första som stod i den. Hade just skrivit ett historia prov, och skulle läsa lite i brist på annat. Men flera minuter gick åt till att fundera och tänka på detta citat. Tolka det, helt enkelt. 
 
När jag bestämt mig för hur jag tolkade citatet, fortsatte jag läsa boken. Efter ett tag dök detta upp igen, men denna gång i texten. Där förstod jag att det inte alls var tolkat så som jag först trott. Men på vilket sätt berättar jag inte. I stället får ni själva fundera över citaten, och få er en egen uppfattning om det. :)
 
Emma. 
(citatet var annars hämtat ur boken Emma Gloria - med lust och fägring stor av Henrika Andersson)



Feb. 21, 2013
Publicerat den

För tillfället sitter jag (Emma) och försöker skriva ett inlägg från Emelies iPhone. Höhö, det går som det går. ;) Vi har varit ute och haft roligt i snön flera timmar, men nu hamnade vi inomhus igen. Och åtminstone jag kan konstatera att man nog knappast blir för gammal för snö... ;)

Haha, detta blev en lite lustig text, men ja. xD




Kallt...
Publicerat den

Sitter här framför datorn och fryser under en filt för tillfället. Har haft kallt nästan hela dagen, och inte blev det bättre att vi var på en iskall promenad i skolan också. Brr... 
Nu ska jag bara försöka få upp värmen lite, slösurfa lite, städa och sen blir det även provläsning. 
 
Ha en fin kväll allesammans! ♥
Emma.
En bild från Egypten, bara för att jag saknar värmen där... ;)



3 dagar kvar till sportlov!
Publicerat den

Hejsan! Min dag har bestått av skola (som för övrigt var rätt så kul), utvecklingssamtal och för tillfället sitter jag och latar mig framför datorn. ;)
Och imorse insåg jag också att det bara är fyra dagar kvar i skolan, innan sportlov. Eller ja, nu är det ju bara tre. Själv har jag inga skilda planer ännu, men någonting ska jag väll hitta på! 
 
Om ni har några tips, ideér eller förslag på vad ni vill se mera av här, så berätta gärna om dem i en kommentar. :)
Ha en fin kväll!

Emma.



Belive in yourself
Publicerat den

Har inte uppdaterat något i helgen, eftersom jag har haft annat för mig. Men Emelie har ju varit flitig så! Jag ska nog försöka mig på att skriva någonting nu i veckan, om jag har någonting intressant på lager. ;)
 
Morgondagens schema består av bland annat skola, utvecklingssamtal och så antar jag att åtminstone någon timme spenderas framför datorn också. 
Nu blir det lite TV - tittande och annat. Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
Emma. 



Bloggar från iphonen
Publicerat den

Kom just på att jag ennu inte hade laddat ner blogg.se appen till min iphone. Hade den nog på min förra mobil (htc). Så nu måste jag ju såklart testa appen, värkar fungera riktigt bra ;)
XOXO Emelie




Plugg
Publicerat den

 Inkommande vecka har jag dom tre sista proven för den här perioden. Imorgon har jag prov i samhällslära, onsdag i biologi och på fredag i matematik. Så idag kommer det bli en pluggdag, om jag nu ens orkar. Har försökt redan idag, men jag har ingen alls motivation att ens försöka läsa.
Några tips?!



Fruits
Publicerat den

Två av mina favorit frukter, hihi.



Saturday
Publicerat den

Hittills idag har jag inte gjort så mycket. 'Pysslat' lite - vi ska göra en rapport om ett arbete vi gjort på textilslöjden. Så har gjort lite på pärmen till det och sånt. Det jag ska göra rapporten om är ett storbritannien mobilfack, jag gjorde för ganska länge sedan. Bild här nedanför.




Outfit
Publicerat den

Här är en outfitbild jag glömt att visa. Ett par veckor gammal, men bättre sent än aldrig!



Helg
Publicerat den


Fredag. Igen. Vart har den här veckan tagit vägen? Den har gått ovanligt snabbt, tycker jag. Men det är ju inte fel med helg nu så. ;)
Har själv inga skilda planer. Men ikväll ska jag åtminstone baka någonting, eftersom jag fick lust för det, och sen  få vi besök också!
 
Ha en superfin helg allihopa! ♥
//Emma 
 



Happy valentine's day
Publicerat den

Hoppas ni varit snälla mot varandra idag!
 Min dag gick inte upp till förväntningarna. Bowlingen var helt okej, som vanligt. Men boxningen, fy säger jag bara.
Pernilla hit efter "skolan", sen for vi på träningar och nu är jag hemma. Ska i duschen nu och sen sova.
Endast en dag kvar till helg, och den dagen blir inte jobbig. Från morgonen klockan 9 till ca 12 är vi på studiebesök till handels och lannäs och sedan två sista lektionerna har jag textilslöjd, endast chill.
Godnatt!



Vän- och frilutsdag
Publicerat den

Har precis kommit hem från en friluftsdag! 
Bowling och boxning satsade jag och mina kompisar på. Det var riktigt roligt! Boxningen var rätt tung, men på samma gång ändå kul. Och bowlingen var också super! Mycket roligare än en vanlig skoldag. ;)
     Usch, är riktigt trött och slut i hela kroppen. Så nu ska jag mest lata mig framför datorn, och sen ikväll blir det att läsa på Geografi prov som vi har imorgon. Det skulle jag bra klara mig utan men. 
Nej men ja. 
Ha en fin vändag allesammans! ♥
 
//Emma

 



Wednesday
Publicerat den

 Idag var sista vanliga skoldagen denna vecka, och hade också sista provet för denna vecka. Skönt! Imorgon har vifriluftsdag i skolan, vilket betyder att man får välja på olika aktiviteter, tex åka slalom/snowboard, åka till simhall, rida, boxa&bowla och så vidare. Jag och Pernilla ska iväg på det sist nämnda, nämligen bowling och boxning. Hoppas det blir kul.
Sen fredagen, är en chill dag. Två första lektionerna studiebesök, och två sista lektionerna tillval; textilslöjd. Toppen! Man kan nästan säga att det är helg redan, höhö.
Tumblr_mfequavtyw1qazrr1o1_500_large



120213
Publicerat den

 Är tvungen att öva till engelska prov ikväll. Det är sista perioden vi har engelska vilket betyder att jag får avgångs  betyget i det om ca 1 vecka. Så jag ska få bra i detta prov! Det är gramatiken jag är mest orolig över, men jag ska iallafall försöka plugga och göra mitt bästa. 
Det är ju också fastlagstisdag idag, om någon missat. Har redan ätit två semlor idag, höhö ;)



Sommarlängtan i vintermörkret
Publicerat den

En dag när jag satt på mattelektion började jag plötsligt längta riktigt mycket efter sommaren. Solen, att inte behöva dra på sig jackor och mössor, varmt vatten och mysiga kvällar. Hihi, sommar kom nu! :)
 
//Emma 
 



Måndag
Publicerat den

Hej!
Kom precis hem från skolan. Så precis att det ända jag har hunnit med är att ha ätit ett knäckebröd, bytt glasögon och varit irriterad på att inte vårt internet ville fungera. Intressant? ;) 
 
Ja, måndag och en ny vecka har vi nu igen. En bra vecka dessutom. Vi har bara tre vanliga dagar i skolan, egentligen fyra men! :) På onsdag tar jag ledigt, höhö, nejmen ska till sjukhuset och det är rätt så onödigt att åka till skolan bara för en matematik lektion, och torsdagens schema är friluftsdag! :D Wihoo! Själv ska jag på bowling + boxning. Bowlat har jag gjort förut, men inte boxning. Så det ska bli riktigt roligt att testa på något nytt! 
 
Nu ska jag forstätta slösurfa lite, i brist på annat. Ha en finfin kväll!
 
//Emma 
 
 
 



Only miss the sun when it's starts to snow...
Publicerat den

 
 
 
 

Söndagen var här nu då. Har ni läsare några skilda planer för dagen? Själv ska jag väll mest bara vara lite på datorn, kolla tv, göra de läxor vi har tills imorgon och så ska jag försöka ta en sväng utomhus också, trots det gråa och tråkiga vädret. :) 
Hoppas att eran kommande vecka blir riktigt bra!
 
//Emma 
 
Passenger - Let her go (<- rubriken är annars hämtad ur denna sång ;D)



Texter/citat
Publicerat den

 
Har precis kommit hem från frisören. Är riktigt nöjd, trots att det inte blev någon större förändring. Jag ville bara ha bort de slitna topparna, och sen fick jag håret lockat också! 
 
//Emma
 



Nytt inom bloggdesignen
Publicerat den

Vi har nu fixat så att bilderna blir ljusare vid mouseover. Jag vet att det är ett tag sen, men det har aldrig kommit upp i något inlägg. Så jag tänkte att om någon missat det, så vet ni nu. ;)
 
Alltså, sätt musen över bilderna, så ljusas de upp. 
 
//Emma 
 



Fredag
Publicerat den

Har precis kommit hem från en helt okej skoldag. Jag hade väntat mig en riktigt tråk-dag, med tanke på vilka ämnen vi har. Geografi, bildkonst, matematik och fysik. Men som tur är var det mycket roligare än förväntat. Det vara bara de två första timmarna som gick såhääääär långsamt. ;)
 
Det blev ju till helg nu också. Själv har jag inga andra planer, förutom att jag ska till frisören imorgon. Äntligen, säger jag bara!
Just nu skulle jag verkligen vilja ta ett besök utomhus med kameran, för det är verkligen fint väder. Solen skiner, och snön glittrar. Såklart har jag inte kameran här nu då. -.- Haha. ;) Får ägna min kväll åt att baka kokosbollar, sitta vid datorn och liknande istället då. Inte helt fel det heller. 
 
Ha en super trevlig helg allihopa! Och fortfarande så; har ni tips och ideér om vad ni vill se i inläggen, kommentera!
 
//Emma 
 
Ungefär sådant här väder har vi hos oss idag... :)
 
 



Tryck till tröja?
Publicerat den

Sitter just nu och surfar runt lite i hopp om att hitta något bra tryck. Jag behöver nämligen någonting att trycka på en "huppari"/college/munkjacka som vi håller på att sy på textilslöjd. Haha, idag satt jag två lektioner i skolan och letade på internet efter någon rolig text eller bild. Tror ni att jag hittade någonting då? Nej. Så tips och förslag är varmt välkomna. ;)
 
Nej, nu ska jag fortsätta mitt letande. Hoppas att ni haft en fin dag, och får en trevlig fortsättning på kvällen! 
//Emma

               
Två bilder från Egypten, 2012-2013. Vet att de inte har någonting med det övriga inlägget, men de fick hamna hit bara för att jag har känt mig såhär idag (glad och har skrattat mycket). ;)
 



"Hinner bara tänka tanken att jag har 15 minuter på mej"
Publicerat den

 Mamma väcker mej, jag måste stiga upp före hon går till jobbet.
Jag hoppar upp ur sängen,klockan är 07:50, TIO FÖRE ÅTTA! bussen går 08:15. Hinner bara tänka tanken att jag har 15 minuter på mej. Jag rusar till köket tar något att äta. Rusar ennu snabbare in i  klädskåpet, river fram första bästa klädesplagget att dra på mej; joggingbyxorna och en långärmad. Slänger upp håret och på med lite smink. Springer iväg till ytterdörren drar på mej jackan och skorna, rusar ut genom dörren. Hinner ingenting tänka, tänker bara på att jag måste SPRINGA så jag inte missar bussen!
Då går en lampa upp i min lilla hjärna...Halvvägs till busshållplatsen. *Varför är det så mörkt - det brukar aldrig vara sådär mörkt när jag går ner till bussen*. Det känns konstigt...Jag kollar klockan...07:17. DAMN! jag är EN TIMME för tidig!
Haha, och oj vad jag skrattade åt mej själv! XD
Men nu har jag tid att blogga.Tror jag aldrig har haft sådär mycket tid efter att jag ställt mej klart. Lite över en timme tills jag skall åka.

Tänkte ägna den tiden till att skriva det här och sen öva lite till religions provet.

Två svarta tråkiga bilder.



18 års kalas
Publicerat den

 Idag har vi firat storebror som blev 18 år igår. Grattis!
Sista gästerna for hem för kanske en timme sedan. Sen dess har jag tvättat mina sminkborstar och städat sminkväskan och lådan, det behövs också göras ibland.
Nu är det läxor som skulle stå i tur, men jag tror jag lämnar dem till imorgon och gör dom i bussen påväg till skolan.
Kan redan nu säga att det kan bli ont om bloggning inkommande vecka - Träningar på måndag, 
prov tisdag, onsdag och torsdag.

Dagens kalas-outfit 



1 Februari
Publicerat den

Hejsan! 
Har precis kommit hem igen. Var en sväng till staden med mina vänner, ojoj vad vi hade roligt! ♥ Byter ämne snabbt här nu men, som ni säkert har märkt har det varit dåligt med uppdatering här de senaste dagarna. Men vi har båda två varit helt utan inspiration, men åtminstone jag tänkte försöka skriva lite i helgen. 
 
1 Februari har vi idag, tiden går så fort. ;) Månaden som gått har varit riktigt bra! Hemkomst från Egypten, och ett kärt återsende med alla mina vänner, fyllt 14 och haft hit mina vänner, och det har varit väldigt roligt i skolan också. Haha, den här senaste tiden har jag gapskrattat underbart många gånger per dag. ;) ♥ Så ja, Januari har varit mycket rolig!
 
Resten av kvällen ska jag bara vara hemma, käka godis (som för övrigt var det enda jag fick med mig hem idag ;D), sitta framför datorn, kolla lite tv och lyssna på musik. Äsch, insåg just att jag även är tvungen att städa lite. Nåja. :)
Ha en finfin helg allihopa!

//Emma 
Alla bilderna är från We♥it!