Projekt - Veckans outfit
Publicerat den

Nu tänkte vi berätta lite mera om vårat lilla "projekt". Vi kände att bloggen började bli lite tråkig, och tänkte därför införa någonting nytt. Detta har vi då valt att kalla "Veckans outfit".
Vi tänkte först hålla på i en månad, är det kul och många som deltar, så fortsätter vi troligtvis ännu lite längre.

 

     Vad går "Veckans outfit" ut på?
Varje tisdags eftermiddag blir ett inlägg publicerat av någon av oss. Där berättar vi om någonting speciellt alla som deltar ska ha på sig under onsdagen. Det kan vara t.ex. ett klädesplagg i någon speciell färg, ett valfritt smycke, en skjorta, halsduk, kofta, ett randigt/prickigt plagg. Ja lite vad som helst kan dyka upp! Detta gör vi som en kul grejj, för att liva upp bloggen lite! :)

     Den av oss som valt "temat", så att säga, för veckan, publicerar sedan en bild på sin outfit. Och nu till det lite mera roliga, även ni läsare ska publicera en bild på eran outfit och sedan länka direkt till erat inlägg i en kommentar. Vart efter fyller vi sedan på ett inlägg (här på våran blogg) med länkar till era inlägg, så att andra också får se hur just ni kombinerade det här plagget.


     Vem, var, när?
Vårat lilla projekt startar från och med nästa tisdag, 7 maj. Först ut är Emelie, vecka 20 är det Emmas tur, vecka 21 väljer vi tillsammans och sista veckan i maj är det eran tur att komma med förslag på tema.


Och vi gör ju bara detta som en rolig grej, så bara för att man är med en gång, behöver man inte delta nästa vecka också. Men såklart blir vi ju glada om ni är med varje gång! :)

 

Hoppas nu att ni gillar våran idé, och deltar flitigt! Om du tycker detta låter intressant; så kom ihåg att vi börjar nu på tisdag. Håll utkik!

 




Jenna

Låter jätteintressesant :)



URL: http://hastjenna.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?